Kaffeabonnement - Få kaffen Leveret Automatisk

kaffeabonnement ikonDer findes ingen bedre følelse end af få en overraskelse med posten, og for kaffeelskere, ingen bedre følelse end at få sin yndlingskaffe leveret lige til døren.

Med kaffe på abonnement tilmelder men sig en service, som så står for at levere kaffe til dig automatisk.

Der findes online tjenester som kan gøre livet nemt for dig. En ugentlig eller månedlig abonnementservice på kaffe er en fantastisk måde for dig aldrig at løbe tør for kaffe, få mere ud af hverdagen og hjælpe dig med at udvide din kaffehorisont.

Find Kaffeabonnement til Private

⬇ Vælg kaffetype her og find forhandler 

Find Kaffeabonnement til Erhverv

⬇  Find Forhandler 

Hvordan vælger jeg det rigtige kaffe abonnement?

Vælg Abonnementstype

Kaffeabonnement til privat eller erhverv.

Vælg Kaffetype

Hvilken kaffetype du benytter du. Brug sortérings funktionen til at finde din ønskede kaffetype.

Find Forhandler

Benyt én af vores to lister med kaffeabonnementer (privat eller erhverv til at finde din foretrukne forhandler.

Bestilling

Gå ind på deres hjemmeside følg instrukserne og bestil dit kaffeabonnement eller en bliv ringet op.

Modtagelse af kaffeabonnement

Nu er det blot at afvente forsendelsen af dit kaffeabonnement med posten.

Pakke post aflevering

Derfor skal man vælge kaffe på abonnement

Som privat forbruger; tænk på den første kop kaffe du drikker i løbet af dagen – uanset om det er den du drikker hjemme i køkkenet, fra Baresso, eller når du er landet på arbejdet, så er kaffe den drik, der får dig igennem dagen.

Derfor er det slet ikke en tosset idé at købe kaffe på abonnement som privat person: Du vil aldrig ende i den situation, hvor vågner op uden kaffe, da du ikke skal tænke på at skulle forbi supermarkedet eller glemmer at købe det med hjem – kaffe bliver nemlig leveret direkte til dig – helt automatisk.

Kaffe på abonnement til virksomheder er også en rigtig god ide. Her er det faktisk helt essentielt at kaffen kommer automatisk, så man ikke går rundt og tror sin kollega har styr på sagerne og kollegaen tror det samme om dig og så kan man ellers køre i ring.

Derudover er kaffe også hvad der (som oftes) driver og motiverer medarbejderne, hvilket er grundlag nok for at kaffen på arbejdspladsen skal være i orden. Det er også meget hyppigt at virksomheder lejer de bedste kaffemaskiner ifølge eksperter til kontoret, og i samme aftale både får kaffe leveret, samt får serviceret maskinen med jævne mellemrum.

Fordele & ulemper ved kaffe på abonnement

Fordele:

Ulemper:

Kaffe på abonnement - Dine spørgsmål besvaret (FAQ)

Når du bestiller dit første kaffeabonnement på nettet, så bliver du som regel bedt om at indtaste din ønskede frekvens.

Dette betyder; hvor ofte vil du have kaffen leveret. Er du førstegangskøber, så er det en god idé at tage stilling til hvor meget kaffe du drikker.

(Normale frekvensintervaller ligger på 2, 3 eller 4 uger.)

Det er altid vigtigt at undersøge om leverandøren/firmaet der står bag dit kaffeabonnement eller kommende kaffeabonnement understøtter muligheden for at tilpasse sit abonnement løbende.

Der findes et utal af webshops og lignende, som desværre tilbyder et meget begrænset abonnementssystem.

Tilbydes denne tilpasningsmulighed derimod, så er rigeligt med muligheder for både justere frekvens løbende, samt afprøve nye kaffevarianter og meget mere – helt uden at kontakte din abonnementsservice. Du skal nemlig blot logge ind på din bruger på hjemmesiden og herfra kan du gøre det hele via din konto.

Så vær på udkig efter de services som tilbyder denne abonnements funktion.

Det er vigtigt at du tager stilling til hvordan du ønsker dine kaffe leverancer leveret når du bestiller et abonnement online. Der er her tale om diverse leveringsmetoder som; levering til døren, til pakkeshop, til pakkeboks eller lignende.

Derfor skal du sørge for at vælge en abonnementsservice der tilbyder den forsendelsesmetode som du foretrækker.

Er du typen der ofte er hjemme? Måske er du gået på pension? Har postvæsnet mulighed for at stille din forsendelse udenfor? – Så er levering til døren nok den rigtige metode for dig.


Er derimod altid på arbejde eller sjældent er hjemme; så vil en forsendelse til pakkeshop eller pakkeboks være mest fordelagtigt.

De fleste foretrækker altid en god kundeservice. Og dette er endnu mere essentielt når der er tale om en abonnementsservice, da ens konto automatisk bliver krediteret hver eneste måned.

Derfor sørg altid for at tjekke en potentiel forhandler på trustpilot.dk eller lignende inden du springer ud i et abonnement.

Dette er altid det store spørgsmål når man står og skal købe abonnement, så sørg ALTID for at tjekke dette inden du skriver kort oplysningerne ind.

Heldigvis til størstedelen af kaffeabonnement forhandlerne servicen uden binding.

Som tidligere kaffeforhandler har jeg erfaret at rigtig rigtig mange går op i om deres kaffe er fairtrade, samt tilbydes og produceres under miljvenlige forhold.

Kig derfor efter fairtrade mærket næste gange du køber kaffe på nettet.