Se hele Peter Larsen Kaffe’s udvalg af biokompostbare kaffekapsler til din Nespresso® maskine nedenfor. Peter Larsen specialiserer sig i alle typer Espresso kaffekapsler, som Lungo, Ristretto, samt den almindelige Espresso og samtidig laver nogle helt unikke smage – Så Peter Larsens kapsler må du ikke gå glip af.

Hos Goodcoffee har vi alle deres 5 lækre kaffekapsel varianter; No 5 Lungo, No 6 Sidamo, No 7 Classic, No 8 Supreme og No 9 Ristretto, som alle er miljøvenlige, og enten Økologiske eller Rainforest Alliance Certificeret og lavet på de mest fantastiske Arabica bønner, som giver en perfekt aroma, fyldig krop og enestående finish.

Anbefalet forhandlere af Peter Larsen Kapsler

Alle Peter Larsen Kaffekapsler

Peter Larsen Passer til din Nespresso® Kapselmaskine

Alle vores Peter Larsen kaffekapsler er kompatible med alle Nespresso’s® kaffekapsel maskiner. Så det eneste du skal tænke på når du skal brygge en dejlige miljøvenlig og smagfuld kaffekapsel fra Peter Larsen, er at smide den i maskine og trykke start.

Når du har nydt din Espresso, så er det bare at kaste den biokompostbare kaffekapsel i skraldespanden, med god samvittighed.

Peter Larsens Biokompostbare Kaffekapsler

Deres kaffekapsler er biokomposterbare og er lavet af fibre fra sukkerrør. Derfor vil kapslerne formulde ved industriel komposteringsproces som andet biokomposterbart materiale.

Hvilke af Peter Larsens Kaffekapsler kan jeg lide?

Espresso No 5 Lungo er som navnet angiver en Lungo, som er beregnet til omkring 110 ml pr. kop. Det er Peter Larsens eneste Lungo kapsel og er en mellemstyrke kaffe og passer til de fleste mennesker.

Espresso No 6 Etiopisk Sidamo er en espresso kapsel, som er lavet på kaffebønner fra Etiopiens frodige højlande. Det er også en mellemstyrke kaffe og er en Single Estate’, som betyder kaffen stammer fra samme kaffefarm og giver en mere unik smag.

Espresso No 7 Classic er en ‘slowroast’ højlandskaffe med en dejlig behagelig eftersmag. Denne kapsel passer også til alle personer og er lidt over middel i styrke.

Espresso No 8 Supreme er en super god kaffekapsel med en let syrlighed og mild frugtig eftersmag. Kaffekapslens styrke ligger i den høje ende og den fungerer rigtig godt med mælk.

Espresso No 9 Ristretto er den eneste Ristretto kapsel i kollektionen. En Ristretto er den stærkeste og mest intense form for kaffeoplevelse du kan få. Den brygges på 25 ml og giver dig den reneste og dejlige kaffe smag.

Se alle kapsler til Nespresso® →