Herunder finder du alle enestående Tassimo kapsler – Alt fra Cappuccino og latte til sort kaffe, Espresso og endda med kakao eller karamel smag. Alle varianterne passer i din Tassimo maskine og er en super nem måde at opnå en dejlig kop kaffe på.

Med Tassimo kapsler kan den perfekte kop føre til den perfekte dag. Udforsk smagsoplevelser fra hele verden med de lækre Tassimo kapsler, og få den perfekte tår, hver gang du drikker kaffe. Hos Goodcoffee finder du billige Tassimo kapsler og hurtigere levereringer. De er nemme at bruge, og giver dig høj kvalitet, kop efter kop.

Anbefalet Tassimo kaffeforhandlere

Alle Tassimo kaffevarianter

Hvilke Tassimo Kapsler er de bedste?

Der findes utroligt mange dejlige Tassimo kapsler at vælge imellem, så det er jo ikke altid lige let. Nogle har deres personlige favorit, som de altid køber, imens andre er lidt vågede og prøver noget nyt.

Herunder giver vi dig en lille oversigt over de forskellige varianter:

Gevalia Original er det klassiske valg. Det er en mellemristet Arabica kaffe, som har en dejlig smag.

Gevalia Dark og Ebony er en lidt stærkere kaffe med en smagsstyrke i den høje ende. Hvis du kan lide kaffe og har svært ved at holde hovedet selv, så er er Gevalia Dark eller Ebony et godt valg.

Gevalia Espresso er Tassimo’s bud på en god Espresso. Så har du en Tassimo kaffemaskine derhjemme og kan lide Espresso, så er det bestemt sådan en du skal vælge.

Café au Lait, Cappuccino og Latte Macchiato er begge nogle rigtige dejlige typer af kaffe med mælk. Du er ikke i tvivl, hvis du er typen der drikker disse kaffedrikke. Én ting er dog sikkert… De smager super godt.

Latte Macchiato Caramel er lidt ligesom Café au Lait’en og Cappuccinoen, nemlig én af de lidt mere moderne kaffetyper. Den fungerer super godt til desserter eller hvis du bare har brug for lidt ekstra selvforkælelse.

Milka er med kakao smag og fungerer rigtig godt til de kolde, lange og hyggelige vinterafter – den er bestemt et forsøg hver.

Er du en stor fan af te, så har vi også 2 rigtig dejlige varianter til dig.

Twinings Earl Grey er den klassiske te som du kender den. Denne te med engelsk oprindelse bringer hyggen frem og kan drikkes dagen lang.

Twinings Chai Latte er til den lidt mere funky side. Den smager helt fantastisk og bringer helt langt fra alfarvej, og så er den bare top moderne i dagens Danmark. 

Hvordan virker en Tassimo kaffemaskine?

En Tassimo maskine er næsten det nemmeste at bruge i verden. Den er stort set fuldt automatiseret, og det eneste du skal gøre for at lave en perfekt kop kaffe, er at trykke på start knappen efter du har lagt kaffekapslen i din Tassimo maskine. Tassimo kapslerne (som også kaldet for T DISCs) har nemlig en stregkode på, som kaffemaskinen så læser og selv sørger for at komme rette mængde vand i.

Du skal derfor hverken tænke over hvilken knap du skal trykke på eller vide hvor meget vand der skal i en Latte Macchiato Caramel, en Espresso eller bare noget så simpelt som en kaffekapsel med kakao smag, som vores Milka variant.

Afkalkning af din Tassimo maskine

Se vores step-by-step guide til afkalkning af din Tassimo maskine, så du altid har muligheden for at brygge den perfekte kop kaffe.

Husk at ved jævnlig afkalkning, så holder din maskiner også længere. I guiden uddyber vi hvor ofte den skal afkalkes, hvilket afkalkningsmiddel du skal bruge, og er som sagt, en nem og tydelig guide til hvordan afkalkningsprogrammet på Tassimo maskinen virker.