Kapsler til Nespresso

Med kapsler til Nespresso® får du den ultimative kaffeoplevelse og uanset hvilken type kaffe du kan lide, kan du nyde dem i en symfoni af aromaer, som giver dig en enestående smagsoplevelse i hver kop. Hos Goodcoffee arbejder vi hele tiden på at have de bedste kaffekapsel varianter, så der altid er noget for dig.

Du kan her finde alt fra varianter fra Peter Larsen Kaffe, samt mange flere, der laver kaffekapsler af høj kvalitet, som smager fantastisk. Med disse kaffekapsler er det super nemt og hurtigt at brygge en skøn kop kaffe.  

Anbefalet forhandlere af Kapsler til Nespresso

Nespresso Kompatible Kaffekapsler

Nespresso kompatible kaffekapsler bliver fremstillet af tredjeparts brands og tilbyder derfor mere variation i forhold til smage, varianter og typer. Derudover giver dette dig også muligheden for at spare nogle penge, hvis du vil prøve noget andet end de klassiske Nespresso kaffekapsler.

Da disse “uoriginale” kaffekapsler begyndte at vise sig på markedet var nogle af dem ikke tip top, hvilket resulterede i at Nespresso maskinerne kunne blive beskadiget eller kaffe ikke var brygget ordentligt.  I dag er der nu masser af kompatible kapsler til rådighed, der fungerer rigtig godt, er utroligt velsmagende, samt er et rigtig godt bud på en “ligeværdig” rival til Nespresso selv.

Hvorfor prøve Nespresso Kompatible Kapsler?

Hvilke varianter man bedst kan lide, er altid meget subjektivt, men der er utroligt mange kaffekapsler produceret af trejdeparts brands som smager helt fantastisk, og der er lagt meget arbejde og omhu i produktionen for at opnå det bedste smags resultat.

Hvad mere er…

Et trejdeparts brand som Peter Larsen kaffekapsler er også yderst skånsomme for miljøet. Peter Larsen Kaffe er gået sammen med det Hollandske firma ATI, og har skabt en biologisk nedbrydelig kaffekapsel, der ved kompostering formuldes efter blot 12 uger.

Derved er disse kaffekapsler meget bedre for miljøet end Nespresso’s egne, som er lavet af aluminium, og udleder store mængder CO2 ved produktion.

3 gode grunde:

Måske har du favorit kapsel fra Nespresso, du bare ikke kan undvære, men det er værd at eksperimentere med kompatible kapsler. Der er et stort udvalg til rådighed, og de kan være en del billigere og mere bekvemme at købe.

Når man skal fylde sit “lager” op med nye Nespressokapsler, så skal man enten købe dem i en af Nespressos egne butikker, som normalt er placeret i de større byer eller indkøbscentre, eller online via deres egen hjemmeside. Hvis du bestiller online, så købe 200 kapsler eller mere, hvis du vil åbne fri levering.

Nogle gange er det bare ikke lige til, og så er det blot nemmere at købe fra et sted som er mere bekvemmeligt for en selv. Nespresso kompatible kapsler er nemlig mere tilgængelige – både i supermarkeder og online – så du kan smide dem i din indkøbsvognen. 

Med det usædvanligt store udvalg af Nespresso kompatible kaffekapsler (mere end 1000 varianter), så gør det også markedet mere konkurrence præget, og derved bliver prisen også presset.

Der er dog mange kapsel brands som har en lignende pris til Nespresso, men nogle – især supermarkedens egne mærker – er billigere, plus du bliver ikke nødt til at betale for levering.

De Originale Kapsler fra Nespresso®

Det var Nespresso, som banede vejen for at kaffekapsler i dag har stor success og at mange danskere har en kaffekapselmaskine i hjemmet.

Året hvor det hele tog fart var i 2004, hvor Nespresso lancerede deres Essenza kapselmaskine. Det var et innovativt mesterværk både i form af design og brugervenlighed. Det blev pludselig muligt for alle mennesker at lave en perfekt kop espresso på ingen tid og uden kvaler.

Senere i 2007 lancerede Nespresso Lattissima kaffemaskinen, som var designet til at producere kaffe med mælk – og det mestrede den.

I dag er markedet for kaffekapsler kæmpe stort og Nespresso står stadigvæk stærkt i front med deres egne kaffekapsler.

Kaffeekspertise i en kop – Med Nespresso Original får du en ægte espressooplevelse.

Kaffeglæde er ikke tilfældigt: Det skal bevidst skabes, konsekvent og uden kompromis, kop efter kop fra kaffe til kapsler, ved at leve vores principper.

– Nespresso

Nespresso Original VS Nespresso Vertue

Nespresso producerer i dag to forskellige linjer af kaffekapsler. Den første er dem som man kender; nemlig Nespresso Original kapslerne og den anden er; Nespresso Vertue.

Nespresso Original Kaffekapsel

Nespresso Original

Den klassiske espresso oplevelse

  • Exceptionelt kaffevalg
  • Fyldig crema og blød krop
  • Brygget under højt tryk
  • Klassisk espresso og mælkevarianter

Nespresso Vertue

Det komplette udvalg af kaffetyper

  • Exceptionelt kaffekvalitet
  • Fyldig crema og blød krop
  • Innovativt kaffesystem
  • Ny Centrifusion™ teknologi.

Nespresso Original kaffekapsler

Disse er de “almindelige kaffekapsler” til Nespresso maskiner som du kender dem. Kollektionen er kendt som Nespresso Original og er baseret på 3 slags espressoer;

Espresso Nespresso
Ristretto (25 ml)
Espresso Nespresso
Espresso (40 ml)
Lungo Nespresso
Lungo 110 ml

Med Nespresso Original nyder du en autentisk kaffeoplevelse med en stor variation i kaffekapsler og smage. Hver og én har sin egen særprægede karakter og aroma uanset om det er med eller uden mælk.

Nespresso Original Typer & Varianter

Der er omkring 30 forskellige varianter af kaffekapsler i Nespresso Original kollektionen, hvilket hele tiden er skiftende, da Nespresso med jævne mellemrum tilføjer nye varianter og limited editions.

I sortimentet finder du 6 forskellige typer af kaffekapsler:

Nespresso Vertue kaffekapsler​

Dette er den “nye” kollektion fra Nespresso, som er designet med det formål at have flere kopstørrelser at vælge imellem – alt fra en Espresso på 40 ml til en Alto på 414 ml.

Systemet kører på et nyt system fra Nespresso ved navn Centrifusion™. Det er en unik kombination af centrifugalkraft og infusion, som skaber en perfekt balance mellem intensitet, aroma og crema.

Med Vertue kapslerne er der 5 forskellige størrelser: Alto (414 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) & Espresso (40 ml).

Med Nespresso Vertue nyder du en sensorisk kaffeoplevelse som kombinerer smag, krop og crema.

Nespresso Vertue Typer & Varianter

Der er i denne kollektion også omkring 30 forskellige kaffekapselvarianter.

Kaffekapsler og Nespresso® maskiner: en lidt nemmere hverdag...

Nespresso® kapsler er nemme at bruge, og passer til alle Nespresso® maskiner. Hos Goodcoffee finder du de bedste kapsler til lave priser. Og husk, at med kaffekapsler er det nemt og hurtigt at lave en espresso kaffe i topkvalitet. Det er faktisk så nemt at man næsten føler, at det er snyd.

Kig varianterne igennem og forkæl dig selv med en nem, men suveræn kop kaffe til din Nespresso® maskine.

Husk også…

For altid at sikre den bedste kvalitet af din kaffe til Nespresso® så er det vigtigt at vedligeholde din maskine og afkalke den en gang imellem.

Skulle du glemme at afkalke maskinen, vil du med tiden kunne mærke og smage effekten, da kvaliteten af din kaffe ville blive dårligere.

Heldigvis har vi lavet guides til, hvordan du afkalker din Nespresso maskine, hvor du også kan læse mere om, hvor vigtigt det er.

Skulle du være i tvivl om, hvilken mængde vand der skal i de forskellige typer kaffe til Nespresso®, så kan du læse mere om det i vores vandmængde vejledning.

FAQ: Kaffe til Nespresso

Set sort på hvidt, så virker alle kaffekapsler ikke til din Nespresso maskine, nej.

I det der findes flere forskellige kaffekapselsystemer end Nespresso (som fx Dolce Gusto, Tassimo og Senseo), så findes der også varianter af kaffekaplser til disse systemer, som ikke virker til Nespresso kaffemaskiner.

Dog virker alle kapsler fra Nespressos eget kapsel sortiment og Nespresso kompatible kaffekapsler til Nespresso maskiner, så her kan du bare gå igang med at prøve de mere end 1.000 forskellige varianter der findes i dag.

Det er ganske simpelt at afkalke din Nespresso maskine, så vandet igen glider hurtig og nemt igennem Nespresso kapslen. Der findes et hav af videoer og afkalkning guides, som skærer det helt ud i pap.

Se vores guide til afkalkning af Nespresso maskiner. Vi har step-by-step guides til alt fra Nespresso Citiz til lattissima.

Det findes et hav af kaffekapsler til Nespresso i dag. Efter Nespresso tabte en retssag i 2012, hvor det herfra blev lovligt for andre virksomheder at lave kompatible kapsler til Nespresso, så er antallet af forskellige varianter eksploderet.

I dag kan man få Nespresso kapsler med smage med alt fra vanilje, kakao, chokolade, cappuccino and you name it.

Kig også efter steder med pakketilbud, så du kan få en pakke til en god pris, som indeholder en hel masse forskellige varianter. Kig eventuelt på Gimoka eller Real Coffee.

I dag kan man købe kapsler til Nespresso rigtig mange steder. Internettet vrimler med online kaffebutikker, som både sælger kaffekapsler, samt almindelig kaffe (filterkaffe, instant kaffe, bønner osv.)

Supermarkederne har efterhånden også et rigtig stort udvalg af Nespresso kompatible kaffekapsler til gode priser og billige priser.

Derfor hvis du er på udkig efter nogle billige kaffekapsler eller nogle gode kaffekapsler, så spring ind på internettet og find dem som passer lige til din smag og dit budget.

Blandingen af plast, folie og kaffe indholdet i kapslen kan gøre brugte kaffekapsler vanskelige at genbruge. Den gode nyhed er, at med Nespresso har du flere muligheder end med nogle kaffekapsel mærker, men hvad du skal gøre varierer, afhængigt af om du bruger Nespressos egne kaffekapsler eller om du bruger kompatible mærker.

Nespresso egne kapsler:

Nespresso har en genbrugsordning, som giver dig mulighed for at returnere dine brugte aluminiumskapsler til dem til genanvendelse. Du samler kapslerne i en særlig pose og kan aflevere dem i Nespresso egne butikker rundt i landet.

Så har du også gjort noget godt for miljøet.

Nespressos egne kaffekapsler plejede at være den eneste type, du kunne bruge i din maskine, men en fransk retsafgørelse, for mange år siden, tvang Nespresso til at samarbejde med kompatible kapselproducenter, og du kan nu bruge Nespresso-kompatible kapsler i alle Nespresso Original kaffemaskiner.

Skader, der skyldes kompatible kapsler, dækkes ikke af garantien, men det er producentens ansvar at bevise, at eventuelle fejl, der opstår i garantiperioden, skyldes brug af kompatible kaffekapsler eller ej.

Kontroller altid, at den kaffekapsel til Nespresso du bruger er kompatibel med din specifikke model af Nespresso maskine.