Med kapsler til Nespresso® får du den ultimative kaffeoplevelse og uanset hvilken type kaffe du kan lide, kan du nyde dem i en symfoni af aromaer, som giver dig en enestående smagsoplevelse i hver kop. Hos Goodcoffee arbejder vi hele tiden på at have de bedste kaffekapsel varianter, så der altid er noget for dig.

Du kan her vælge imellem varianter fra Peter Larsen Kaffe og Café Noir, der begge laver kaffekapsler af høj kvalitet, som smager fantastisk. Med disse kaffekapsler er det super nemt og hurtigt at brygge en skøn kop kaffe.  

Anbefalet forhandlere af Kapsler til Nespresso

Nespresso Kompatible Kaffekapsler

Hvorfor skal du vælge kapsler til Nespresso?

Lige for at få en ting af vejen med det samme, så er grunden til, at kollektionen hedder “til Nespresso®” og ikke blot “Nespresso®” fordi vi ikke sælger originale Nespresso® kaffekapsler, men derimod kaffekapsler, der er kompatible med Nespresso’s® kaffesystemer. Dette betyder dog ikke, at vi er gået på kompromis med kvaliteten – tværtimod!

Hvilke varianter man bedst kan lide, er altid meget subjektivt, men kaffekapsler fra Peter Larsen Kaffe og Café Noir smager skønt, og der er lagt meget arbejde og omhu i produktionen for at opnå det bedste smags resultat.

Hvad mere er…

Peter Larsen kaffekapsler er også yderst skånsomme for miljøet, da Peter Larsen Kaffe er gået sammen med det Hollandske firma ATI, og har skabt en biologisk nedbrydelig kaffekapsel, der ved kompostering formuldes efter blot 12 uger.

Derved er disse kaffekapsler meget bedre for miljøet end Nespresso’s egne, som er lavet af aluminium, og udleder store mængder CO2 ved produktion.  

Kaffekapsler og Nespresso® maskiner: en lidt nemmere hverdag...

Nespresso® kompatible kapsler er nemme at bruge, og passer til alle Nespresso® maskiner. Hos Goodcoffee får du de bedste kapsler til lave priser. Vi kører løbende tilbud, så hold øje med billige kapsler til Nespresso®. Vi har mange varianter med både kaffekapsler fra Peter Larsen Kaffe og Café Noir. Og husk, at med kaffekapsler er det nemt og hurtigt at lave en espresso kaffe i topkvalitet. Det er faktisk så nemt at man næsten føler, at det er snyd. Kig vores varianter igennem og forkæl dig selv med en nem, men suveræn kop kaffe til din Nespresso® maskine.

Husk også…

For altid at sikre den bedste kvalitet af din kaffe til Nespresso® så er det vigtigt at vedligeholde din maskine og afkalke den en gang imellem. Skulle du glemme at afkalke maskinen, vil du med tiden kunne mærke og smage effekten, da kvaliteten af din kaffe ville blive dårligere. Heldigvis har vi lavet guides til, hvordan du afkalker din Nespresso maskine, hvor du også kan læse mere om, hvor vigtigt det er.

Skulle du være i tvivl om, hvilken mængde vand der skal i de forskellige typer kaffe til Nespresso®, så kan du læse mere om det i vores vandmængde vejledning.