Er du på udkig efter den bedste kaffemaskine i 2023, men har svært ved at finde hoved og hale i hvilke kaffemaskine modeller, typer og funktionaliteter du skal kigge efter? Hvis ja, så er du helt sikkert kommet til det rigtige sted.

Vi på Goodcoffee.dk er nemlig kaffeentuishaster og nørder alt der rimer på kaffe. I denne omgang vil vi gøre det enkelt for dig at finde den absolut bedste kaffemaskine, der dækker netop dit behov.

Ekspertvalg: Vi kigger, tester og evaluerer i detaljen på de mest populære kaffemaskiner i Danmark, samt dem som er ‘bedst i test’ og nye modeller.

Inden du går i gang med at tjekke alle kaffemaskinerne igennem, så vær’ opmærksom på, hvilke typer der findes og hvilket behov du selv har. Der findes bl.a. kaffemaskiner til filterkaffe, kaffemaskiner med kværn og hele bønner, kaffemaskiner med kapsler, espressomaskiner, fuldautomatisk kaffemaskiner, kaffemaskiner med timer, med termokande eller med mælkeskummer.

Se alle de bedste kaffemaskiner her:

i samarbejde med PriceRunner

I denne dybdegående guide får du:

 • En ekspert gennemgang af anbefalede kaffemaskiner
 • Sammenligninger af ‘bedst i test’ kaffemaskiner
 • Specifikationer på individuelle maskiner
 • Tips og råd til kaffebrygning
 • Vores vurdering af hvilken kaffemaskine du skal vælge

Fremgangsmåde: Sådan vurderer og vælger vi de bedste kaffemaskiner

Det er vigtigt for os i Goodcoffee.dk at du som forbruger får den mest reelle og aktuelle information som overhovedet muligt. Derfor undersøger vi selv hver eneste kaffebrygger, så du nemt og hurtigt kan afgøre hvilken en der er den korrekte og bedste kaffemaskine for dig.

Vi kigger på faktorer som:

 • Popularitet & efterspørgsel: Vi kigger på de specifikke kaffemaskiners omdømme og hvor eftertragtet de er. På modeller som disse er det vigtigt for os at forbrugere kan gennemskue detaljer som pris, kvalitet og hype.
 • ‘Bedst i test’ modeller: Det er ikke altid os selv, som tester kaffemaskinerne, og når det ikke er, så tager vi stilling til Forbrugerrådet Tænk, og lignende officielle organisationers overvejelser og anbefalinger.
 • Kundeanmeldelser: Har en kaffemaskine fået mange gode anmeldelser, så tager vi stilling til den og inkluderer den i vores sammenligning.
 • Funktionaliteter & egenskaber: Da ikke alle kaffemaskiner kan det samme, så kigger vi nærmere på kaffemaskine typer, samt hvad de kan og ikke kan.
 • Mærke & Design: Nogle går op i det og andre gør ikke, men vi vurderer selvfølgelig også hvem der producerer kaffemaskinen og om der er nogle designmæssige bemærkninger.

Anbefalinger: Top 11 bedste kaffemaskine

Vi har undersøgt online blandt de store udbydere, samt kigget på officielle ‘bedst i test’ organisationer, som Forbrugerrådet Tænk, for at finde frem til alle vores anbefalinger af bedste kaffemaskiner i 2023.

Moccamaster KBG741

Moccamaster KBG741 filterkaffemaskine

i samarbejde med PriceRunner

Laver lækker kop kaffe og byder på lækkert design, men ligger også i den høje ende hvad angår pris.

Moccamaster KBG741 er en fantastisk allround kaffemaskine og har klart et navn som påskønnes i kaffeelsker kredse og derfor går man ikke galt i byen med denne dryp brygger. Den laver en utrolig god kop kaffe og har noget smuk æstetik, men der er andre modeller, der kan lave mindst ligeså god kaffe og koster mindre.

Anmeldelserne er i top, hvis man tjekker Pricerunner og kaffemaskinens kapacitet rækker til 10 kopper og slukker selv automatisk efter brug. Er man vild med friskmalet kaffe, så kan man overveje at købe en kværn til. Drikker man ikke al kaffen på en gang, så lader man blot kanden stå på varmepladen og kaffen holdes varm.

Så her handler det om, hvorvidt man kan lide designet. Kvaliteten af maskinen og kaffen fejler i hvert fald ingenting.

Fordele:

 • Slukker automatisk
 • ECBC-certificeret
 • Lavt energiforbrug
 • Brygger hurtigt
 • Varmeplade har justerbar temperatur

Specifikationer:
Mærke: Technivorm
Type: Filterkaffemaskine
Indbygget kværn: Nej
Indbygget mælkeskummer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 1,25 Liter
Antal kopper: 10
Højde: 36 cm
Bredde: 33 cm
Dybde: 17 cm
Vægt: 2,7 kg

Moccamaster KBGT741 Thermo

Moccamaster KBGT741 Thermo kaffemaskine

i samarbejde med PriceRunner

Moccamaster KBGT741 Thermo er endnu en filterkaffemaskine, og minder jo selvfølgelig på utrolig mange punkter om Moccamaster KBG741 bortset fra, at denne her besidder en termokande fremfor en glaskande.

Som review eksperten, cnet.com skriver, “så brygger Technivorm Moccamaster KBT 741 fremragende, og op til 10 kopper ad gangen. Den har også et lækkert, elegant design og holder kaffen varm i hele 6 timer.

Det “dårlige” ved Moccamaster KBGT741 Thermo er at den ligger i den høje prisklasse og tager meget bordplads. Men det er vigtigt at sige at producenten, Technivorm, har et ry for at lave kvalitet, og derfor er det bestemt en anbefaling herfra.

Brugervenligheden på Moccamaster KBGT741 Thermo er utrolig gennemtænkt, og det vil stå dig klart relativt hurtig efter den er taget i brug.

Bryggetiden er også ganske glimrende. Det tager nemlig kun omkring 6 minutter at brygge en kande kaffe.

Vores vurdering af Moccamaster KBGT741 Thermo er at det er en solid kaffebrygger. Vil gå så vidt og sige at den nok havner i top 5 over de bedste kaffemaskiner vi har inkluderet her på siden.

Fordele:

 • Slukker automatisk
 • ECBC-certificeret
 • Lavt energiforbrug
 • Brygger på 6 min
 • Holder kaffen varm i 6 timer

Specifikationer:
Mærke: Technivorm Moccamaster
Type: Filterkaffe
Indbygget kværn: Nej
Indbygget mælkeskummer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 1,25 L
Antal kopper: 10
Højde: 38 cm
Bredde: 28,5 cm
Dybde: 17,5 cm
Vægt: 2.2 kg (uden kanden på 0.7kg)

Smeg Retro Kaffemaskine DCF02WHEU

Smeg Retro Kaffemaskine DCF02WHEU

i samarbejde med PriceRunner

Smeg er super populært for tiden i Danmark, og det kommer specielt fra deres super lækre 50’er inspirerede design stil. Personligt har jeg selv lige anskaffet mig deres brødrister og elkedel. I blandt Smegs produkter er kaffemaskinen ikke en undtagelse. Det ses bl.a. ud fra dens anmeldelser og scorer faktisk 4,3 ud af 5 hos Pricerunner.

Der findes intet bedre end friskbrygget kaffe om morgenen – specielt filterkaffe fra en filterkaffemaskine. Dette er lige præcis hvad Smeg Retro Kaffemaskinen klarer bedst.

Brugervenligheden er helt i top, når det kommer til denne kaffemaskine fra Smeg. Der er 4 knapper og en timer på fronten og de er ikke til at gå fejl af. Husk at skimme brugervejledningen igennem og så er den ellers klar til brug.

Her får du 3 hurtige grunde til at købe denne kaffemaskine fra Smeg: Den laver virkelig god kaffe, den er nem at bruge og den kommer i 6 forskellige farver.

Fordele:

 • Lækkert design
 • Tilgængelig i 6 forskellige farver
 • Nem at bruge
 • Passer til andre Smeg produkter
 • Laver skøn filterkaffe

Specifikationer:
Mærke: Smeg
Type: Filterkaffe
Indbygget kværn: Nej
Indbygget mælkeskummer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 1,4 Liter
Antal kopper: 10
Højde: 36,1 cm
Bredde: 24,5 cm
Dybde: 25,6 cm
Vægt: 3,4 kg

Melitta Aroma Signature Deluxe

Melitta Aroma Signature Deluxe maskine

i samarbejde med PriceRunner

Så er vi kommet til en af de mere prisvenlige kaffemaskiner. Melitta Aroma Signature Deluxe ligger omkring midt på skalaen når det kommer til pris. Så står man i en situation, hvor man hverken har gjort sig klar med det helt store budget og heller ikke skal ned i modellerne i discount-klassen, så er dette det helt rigtig valg.

Med det sagt, så går man heller ikke helt helt forkert med en kaffemaskine fra Melitta Bentz. De opfandt nemlig det første kaffefilter i 1908 og er derfor inspiration for os alle til altid at tilbyde den bedste kvalitet og kaffenydelse.

Melitta Aroma Signature Deluxe er elegant, funktionel og nem at bruge. Den praktiske timer-kontrollerede bygningsfunktion sikrer rettidig kaffebrygning af op til 1,25 Liter smagfuld aromatisk kaffe, pænt filtreret ned i en glaskande, som er solid og holdbar.

Filterkaffemaskinen er ECBC-certificeret og brygger derfor kaffe helt efter europæiske standarder.

Maskinen er lavet af en kombination af børstet rustfrit stål og sort plast, samt et klart plastik vandrum. Maskinen føles solid og selv plastik komponenterne føles robuste og i stand til at modstå meget brug.

Derudover er denne kaffemaskine også, af de svenske Råd & Rön, blevet udråbt som testvinder, samt topscorer, hvis man spørger Forbrugerrådet Tænk.

Fordele:

 • Den ser hamrende godt ud
 • Kvalitet og godt materiale
 • Brygger kaffe som en drøm
 • Prisen er til at overkomme

Specifikationer:
Mærke: Melitta
Type: Filterkaffemaskine
Indbygget kværn: Nej
Indbygget mælkeskummer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 1,25 L
Antal kopper: 10
Højde: 35,5 cm
Bredde: 32,5 cm
Dybde: 15,5 cm
Vægt: 2,8 kg

Moccamaster KB952 AO (Clubline/Polished)

Moccamaster KB952 Clubline/Polished kaffemaskine

i samarbejde med PriceRunner

Moccamaster KB952 AO er en klassiker fra Moccamaster, når det kommer til filterkaffemaskiner. Den leverer deres velkendte kvalitet af kaffebrygning, samt deres stil og brugervenlighed.

Modellen kan brygge op til ti kopper kaffe, hvilket svarer til 1,25 liter, og det klarer den på hele 6 minutter. Kaffemaskinen har et ‘dobbelt varmeelement’, som sørger for, at varmen er optimal både under- og efter brygning.

Skulle man glemme at slukke for kaffemaskinen, slukker den også selv helt automatisk efter 40 minutter.

En anden fin funktion den besidder er, at det øverste varmelegeme automatisk slukker, når vandbeholderen er tom. Det øger sikkerheden og reducerer strømforbruget.

Modellen er også udstyret med automatisk drypstop. Under kaffebrygningen kommer temperaturen op på 92-96 grader, hvilket er den perfekte bryggetemperatur og resulterer i udsøgt kaffe.

Fordele:

 • ECBC-certificeret
 • Perfekt bryggetemperatur (92-96 grader)
 • Slukker automatisk
 • Anerkendt kvalitetsmærke
 • Automatisk drypstop

Specifikationer:
Mærke: Moccamaster
Type: Filterkaffemaskine
Indbygget kværn: Nej
Indbygget mælkeskummer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 1,25 Liter
Antal kopper: 10
Højde: 35,5 cm
Bredde: 32,5 cm
Dybde: 17 cm

Braun PurAroma 7 KF7020

Braun PurAroma 7 KF7020 filterkaffemaskine

i samarbejde med PriceRunner

Testvinder fra Tænk i 2018 og stadig en kaffemaskine som er en sikker vinder.

PurAroma 7-modellen har en fremragende kaffe teknologi og endda premium design. Som mange andre Braun kaffemaskiner benytter denne model også “OptiBrew systemet” for maksimal kaffesmag og kvalitet. OptiBrew-teknologien leverer altid høj bryggetemperatur, ensartet kaffe udvinding, samt optimal bryggetid til en fantastisk kop kaffe.

Derudover sørger ‘AromaCarafe’ for, at din kaffe holder sig længere varm og bevarer sin aroma.

AromaCarafe er maskinens special designede 12-kops beholder der sikrer, at kaffen holder sig varm i længere tid.

Med et enkelt tryk kan du vælge styrke, mængde og bryggetid – ganske enkelt via det smarte LCD-display.

Fordele:

 • AromaCarafe
 • OptiBrew
 • LCD-display
 • Op til 12 kopper
 • Nem og enkel

Specifikationer:
Mærke: Braun
Type: Filterkaffemaskine
Indbygget kværn: Nej
Indbygget mælkeskummer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 1,2 Liter
Antal kopper: 12
Højde: 0 cm
Bredde: 0 cm
Dybde: 0 cm
Vægt: 3,2 kg

Siemens TC86303

Siemens TC86303 filterkaffemaskine

i samarbejde med PriceRunner

Med en Siemens TC86303 får du en sikker og “nem-at-bruge” kaffemaskine.

Med den automatiske sluk-funktion slukker kaffemaskinen helt af sig selv efter brug. Dette gør maskinen mere sikker at bruge og reducerer energiforbruget, hvilket ikke er helt dårligt i disse tider.

Foruden den automatiske slukning, så har denne kaffemaskine også en drypstop funktion, som gør at den ikke fortsætter med at dryppe ned på kogepladen og du slipper for konstant at gøre rent efter brug.

Siemens TC86303 er bryggetemperaturen optimal hver eneste gang. Når kaffen brygges, skal det ske ved den rigtige temperatur. Dette sker med det todelte “sensor kontrollerede” varmesystem, hvor vandet opvarmes til den rigtige temperatur hver gang. Vandet opvarmes mellem 92 og 96 grader, og den færdigbryggede kaffe består af en optimal temperatur mellem 80 og 85 grader.

Siemens TC86303 kaffemaskine har også et væld af andre forskellige valgmuligheder og funktioner, hvorfor det er muligt at brygge den perfekte kop.

Den har blandt andet en aromaSense Plus funktion, som sikrer en optimal kop kaffe og kontakt tiden mellem vandet og bønnerne registreres helt automatisk.

Derudover har den også en timerfunktion, som gør det nemmere for dig at planlægge din kaffebrygning.

Fordele:

 • Aftagelig vandtank
 • Timerfunktion
 • Autosluk funktion
 • Todelt sensorstyret varmesystem
 • AromaSense Plus
 • Drypstop funktion

Specifikationer:
Mærke: Siemens
Type: Filterkaffemaskine
Indbygget kværn: Nej
Indbygget mælkeskummer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 1,25 Liter
Antal kopper: 10
Højde: 35,5 cm
Bredde: 26 cm
Dybde: 25 cm
Vægt: 2,78 kg

Melitta Excellent 5.0

Melitta Excellent 5.0 filterkaffe maskine

i samarbejde med PriceRunner

Den klassiske Melitta Excellent er tilbage, men i “reloaded” version!

Dens helt specielle kaffebrygningsteknologi sikrer dig en god kop kaffe… Hver gang...

Derudover får du en kaffemaskine, som både udstråler lækkert design samtidig med et retro look.

Melitta Excellent 5.0 er også udstyret med ‘AromaControl’, som giver dig mulighed for at styre mængden af kaffe du ønsker at lave. Dette betyder at du eksempelvis kan nøjes med lave 2 kopper kaffe i stedet for hele 5. Du sparer derved både strøm og vand. I visse situationer kan det være du ikke har behov for at lave en hel kande. Denne smart-funktion aktiveres ved ét klik på maskine.

Da Melitta Excellent 5.0 er en prisvindende kaffemaskine, så går man heller ikke helt galt i byen med den. Prisen uddeles af det berømte European Coffee Brewing Center (ECBC) og tildeles kun filterkaffemaskiner, der opfylder de højeste kvalitetsstandarder for kaffe tilberedning.

Kaffemaskinen lever også op til andre brygge standarder som temperatur, 2 separate varmelegemer, drypstop, samt nem rengøring. Den er også udstyret med lys i vandbeholder, samt indikator på hvornår maskinen skal afkalkes.

Fordele:

 • Prisvinder
 • Nem rengøring
 • Drypstop
 • Justerbar bryggemængde

Specifikationer:
Mærke: Melitta
Type: Filterkaffe
Indbygget kværn: Nej
Indbygget mælkeskummer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 1,25 Liter
Antal kopper: 10
Højde: 30,5 cm
Bredde: 27,8 cm
Dybde: 1,62 cm
Vægt: 1,7 kg

Melitta Aroma Elegance Therm Deluxe

Melitta Aroma Elegance Therm Deluxe kaffemaskine

i samarbejde med PriceRunner

Endnu en top kaffemaskine fra Melitta. Branded kender vi og vi ved også at med det, så kommer der kvalitet.

Melitta Aroma Elegance Therm Deluxe: en god kaffemaskine den sande kaffeelsker. Starter vi med dens række af indstillinger og slutter med dens førsteklasses byggekvalitet, så kalder denne filtermaskine entusiasterne derude, som ikke vil have andet end det bedste.

Nå.. Nok om at smide tillægsord efter denne filtermaskine. Hvad kan det egentlig?

Den er måske en anelse større, så har Melitta Aroma Elegance Therm Deluxe nogle design fordele i forhold til andre filtermaskiner. Den har bl.a. aftagelig vandbeholder, så det er nemmere fylde den op og sikre, at vandmængden er helt nøjagtig. Vandbeholderen kan indeholde op til 1,25 liter, og markeringer på siden, der viser hvor mange vander skal til for at lave “x” antal kopper.

Kaffemaskinen har en timer, der sikrer, at din kaffe er klar til tiden. Den har også en kalk beskyttelsesfunktion for længere at holde kaffen lækker. Derudover besidder kaffemaskinen; Aromakontrol og programmerbart varmelegeme.

Når du bruger denne kaffemaskine fra Melitta første gang, så skal du indstille vandhårdheden. Jo mere nøjagtig du er her, jo bedre bliver kvaliteten af kaffen, som Melitta Aroma Elegance Therm Deluxe brygger for dig.

Fordele:

 • Aftagelig vandtank
 • Timerfunktion
 • Aromakontrol
 • Programmerbart varmelegeme
 • Kalk beskyttelsesfunktion

Specifikationer:
Mærke: Melitta
Type: Filterkaffemaskine
Indbygget kværn: Nej
Indbygget mælkeskummer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 1,25 Liter
Antal kopper: 15
Højde: 33,4 cm
Bredde: 29,6 cm
Dybde: 27,7 cm
Vægt: 3,34 kg

Philips HD7769/00 Grind & Brew

Kaffemaskine Philips Grind Brew HD7769 filter

i samarbejde med PriceRunner

Så er vi nået til den første kaffemaskine på listen, som ikke benytter filter i forbindelse med kaffebrygningen. Med Philips HD7769/00 Grind & Brew smider du nemlig bare hele bønner direkte i toppen af maskinen og herfra, så klarer maskinen selv resten.

Ikke nok med at denne kaffemaskine kværner friske kaffebønner, så besidder den også det smarte “Fresh bean duo-container”, som vil sige at den har to beholdere til forskellige bønner, hvor hensigten er til at give dig lidt variation.

Du kan også vælge IKKE at bruge kaffekværnen, da det er mulig at slå den fra og i stedet komme formalet kaffe i beholderen, hvis du ønsker dette.

Philips HD7769/00 Grind & Brew er også udstyret med drypstop, samt at du manuelt kan vælge hvor “groft” kaffekværnen skal kværne ud fra 9 forindstillinger. Den har også et hav af indstillinger med alt fra en timer, hvis du ønsker at stå op til duften af friskbrygget kaffe til hvor lang tid maskinen skal holde kaffen varm efter brygning (10 min til 2 timer).

Kaffekanden på Philips HD7769/00 Grind & Brew har også et smart rotations element inde i kanden som cirkulerer kaffen jævnt gennem kanden for en optimal og ensartet aroma og smag. Denne kaffemaskine minder meget om den udgået Philips HD7765

Fordele:

 • Vælg mellem indbygget kværn eller formalet kaffe
 • Timerfunktion
 • Aromatwister
 • Programmerbar kværn
 • Programmerbart varmelegeme

Specifikationer:
Mærke: Philips
Type: Hele bønner eller formalet kaffe
Indbygget kværn: Ja
Indbygget mælkeskummer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 1,2 Liter
Antal kopper: 12
Højde: 44 cm
Bredde: 21,2
Dybde: 27,7 cm
Vægt: 6.2

Bosch TKA8013

Bosch TKA8013 kaffemaskine

i samarbejde med PriceRunner

Endeligt til en af de mere prisvenlige filterkaffemaskiner uden at gå på kompromis.

Med Bosch TKA8013 får du stadig en ordentlig kaffemaskinen, som besidder alle de essentielle funktioner. Kaffemaskinen klarer at tilberede kaffen ved den helt rigtige temperatur for at sikre, at de fineste aromaer kan udvikle sig. Med de to kraftige automatisk styrede varmelegemer opvarmes vandet til den optimale temperatur på omkring 92-96 grader, og kaffen holdes nænsomt varm ved omkring 80-85 grader.

Bosch TKA8013 er også udstyret med en aroma sensor, sørger for at kaffen altid er perfekt brygget, selv for mindre mængder. Den justerer nem selv hvor længden og processen. Derudover kommer den med en aftagelig vandtank for nemmere påfyldning, samt drypstop funktion for mindre rengøring.

Du skal vælge denne kaffemaskinen, hvis du går op i prisen og blot forventer en “ganske almindelige” kaffemaskiner, som ikke besidder noget udover det sædvanlig. Andet end selvfølgelig god kaffe.

Fordele:

 • Autosluk
 • Dual Heating bryggesystem
 • Prisvenlig
 • Nem at bruge
 • Hurtig kaffebrygning

Specifikationer:
Mærke: Bosch
Type: Filterkaffemaskine
Indbygget kværn: Nej
Indbygget mælkeskummer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 1,25 Liter
Antal kopper: 15
Højde: 35,5 cm
Bredde: 25 cm
Dybde: 26 cm
Vægt: 3,5 kg

Konklusion: Denne kaffemaskine er den bedste

Det er altid svært at konkludere på én favorit, og vi står i en situation, hvor vi appellerer til flere typer af mennesker. Derfor har vi valgt 3 favoritter som er baseret på de undersøgelser og den research der er lavet for at udarbejde denne side med “Danmarks bedste kaffemaskiner” i år.

De 3 favoritter er hver især baseret på design, pris og “all-rounder”:

 • Design favoritten: Smeg Retro Kaffemaskine. Denne kaffemaskine er som taget ud af et designmagasin fra 50’erne. Den er lidt klodset, men dette er blot en del af charmen. Den ligger i den højere prisklasse, men besidder de basale behov og pynter usædvanligt godt i køkkenet – specielt hvis man også har andre køkkenapparater fra Smeg.
 • Pris favoritten: Melitta Aroma Signature Deluxe. Denne kaffemaskine kan fås til under 800 kr og kan det hele.
 • All-rounder favoritten: Dette bliver helt klart Moccamaster KBG741. For det første, så får den top anmeldelser. Derudover er den produceret af Technivorm, hvilket i sig selv betyder kvalitet. Den har automatisk sluk, den er ECBC-certificeret, har lavt energiforbrug og et justérbart varmelegeme.

Denne side opdateres løbende i forbindelse med at der kommer nye kaffemaskiner på markedet. Dette betyder at vores favoritter også skifter løbende. Så gør dig selv en tjeneste og sving forbi i ny og næ og følg med i “bedste kaffemaskiner” moden.

Leder du efter andre specifikke typer kaffemaskiner?

Her på hjemmesiden er det ikke kun almindelige filterkaffemaskiner vi tester, tjekker, undersøger og reviewer. Vi kigger nemlig også på mange andre typer, hvilke som oftest er mere nichepræget. Altså med kaffekværn, indbygget kaffemaskiner eller som beholder særlige typer af kaffe, som espresso eller kapsler eller andet.

Fuldautomatisk kaffemaskine

En fuldautomatisk kaffemaskine, er som navnet siger, en kaffemaskine der kan det hele automatisk. Det vil sige at den kværner bønnerne, brygger kaffen, smider lidt créma ovenpå, og kører en gang mælk i også, hvis du ønsker dette. En fuldautomatisk kaffemaskine er altså de klassiske modeller, hvor du blot trykker på den kaffetype du kunne tænke dig, eksempelvis; sort kaffe, cafe latte, cappuccino eller andet, og så klarer kaffemaskinen resten for dig.

Måske en fuldautomatisk kaffemaskine var noget som kunne friste? Tjek de bedste fuldautomatiske kaffemaskiner ud her.

Espresso kaffemaskiner

Espressomaskiner er noget helt særligt. Det er ikke bare hvilken som helt bryggemetode, det er nemlig den bedste bryggemetode – i hvert fald hvis du spørger kaffe entusiasterne. Når man skal brygge et skud Espresso, så kræver det nemlig den helt rigtig udvindingsmetode.

Så hvis det er barista drømmen der skal udleves hjemme i køkkenet, på arbejdet eller andet sted, så husk lige at tjekke vores favorit Espressomaskiner lige her.

Fuldautomatisk espressomaskine

Modsat en almindelig Espressomaskine, hvor du skal bruge delvist håndkraft og en snert af snilde, så skal du på en fuldautomatisk espressomaskine blot trykke på en knap og så klarer den resten for dig. Fuldautomatisk espressomaskiner brygger stadig din espresso ud fra samme udvindingsmetode som en almindelig espressomaskine. Tjek vores sammenligning af de mest populære fuldautomatiske espressomaskiner ud lige her.

Kaffemaskiner med kværn

Kaffemaskiner med kværn bliver mere og mere populære. Hvis du er typen, som ikke er fan af formalet kaffe eller andre typer af forud produceret kaffe, så er en kaffemaskine med indbygget eller tilhørende kværn lige noget for dig. Tjek vores top kaffemaskiner med kværn ud her.

Kaffemaskiner med termokande

Skal kaffen kunne holde sig varm lidt længere end normalt? Så er en kaffemaskine med tilhørende termokande lige noget for dig. De findes i et væld af design og med alle mulige smarte funktioner, som gør din hverdag nemmere. Tjek vores yndlings kaffemaskiner med termokande ud lige her.

Kaffemaskiner med timer

Har du brug for at effektivisere din dag? Har du gæster og vil sørge for kaffen er klar til dit ønskede tidspunkt uden at være bange for at glemme det? Så er en kaffemaskine med timer lige sagen. Tjek de bedste kaffemaskiner med timer ud på vores sammenligningside.

Kaffemaskiner med mælkeskummer

Hvis der er noget som gør en almindelig kaffe eller espresso lidt bedre, så er det når man benytter mælkeskum. Derfor har vi selvfølgelig også gennemgået de bedste kaffemaskiner med mælkeskummer, så du har nemmere ved at finde den helt rette model, som dækker dine behov.

Kaffemaskiner med kapsler

Dette er jo den helt populære kaffetype efter at Georg Clooney startede med at reklamere for Nespresso. Kaffemaskiner med kapsler er noget af det bedste og nemmeste du finder. Tjek vores reviews af bedste kaffe kapselmaskiner ud her.

Nespresso maskiner

Som nævnt ovenover, så er kaffekapsler blevet usædvanligt populære og vi har rundet 15 år siden Nespresso maskiner virkelig tog fart. Der findes i dag over 15 Nespresso maskine modeller, hvor nogle af favoritterne desværre udgået. Der bliver heldigvis jævnligt lanceret nye Nespresso maskiner og dem tester og sammenligner vi lige her.

Dolce Gusto Maskiner

Dolce Gusto maskiner er Nestlés pendant til Nespresso’s kaffekapsel maskine. I modsætning til Nespresso, så har Dolce Gusto et væld af kapsel varianter, hvilket er alt fra en ganske almindelig sort kaffe til Milka Chokolade til Te. Dolce Gusto maskinerne kommer i mange forskellige design og har lidt forskellige funktioner. Tjek vores sammenligning af dem alle ud her.

Tassimo Maskiner

Tassimo maskiner benytter kaffe disc’s til at lave sin kaffe. Det smarte ved disse maskiner er at man ikke selv skal tage højde for mængden af vand der skal i for at lave en god kop kaffe. På Tassimos disc’s sidder der nemlig en lille stregkode på bagsiden, som fortæller maskinen hvordan kaffen skal brygges. Nemmere bliver det simpelthen ikke. Find de nyeste og mest populære Tassimo kaffemaskiner her.

Senseo maskiner

Senseo kaffemaskiner er også usædvanligt nemme at bruge. Disse er mere miljøneutrale, idet de ikke bruger plastik eller aluminium kapsler, men derimod nogle specialdesignede puder af samme materiale som et kaffefilter. Senseo maskinerne er lidt mere til dem som kan lide en ganske normal sort kaffe med eller uden mælk. Se vores vurdering af alle varianterne her.

Kilder & Testere

Som mange andre ‘bedst i test’ hjemmesider, der laver vurderinger, sammenligner og tilkendegiver deres meninger angående hvilke kaffemaskiner som er de bedste i dag, så har vi gjort brug af forskellige troværdige kilder og eksterne ekspert testere, samt officielle forbrugerråd. Deres vurderinger og resultater, udover vores egne, er også blevet inddraget i resultaterne, du finder på denne hjemmeside. Dette giver både os og dig et bedre billede af hvilken maskine der er bedst.

Vi har bl.a. benyttet følgende eksperter og forbrugerråd:

FAQ om bedste kaffemaskiner i Danmark lige nu

Kan jeg stole på jeres anbefaling?

Ja, du kan stole på vores vurdering. Vi stiller os kritisk på de individuelle kaffemaskiner og giver et overblik over hvad de kan og ikke kan, samt sammenligner prisen. Vi gør vores bedste for at give den mest ajour information. Vi benytter informationer fra diverse eksterne eksperter samt officielle forbrugerråd.

Hvorfor er det netop disse kaffemaskiner der bliver anbefalet og testet?

De testede produkter er nøje udvalgt ud fra hvad der er mest populært i disse dage og hvad der er mest efterspørgsel efter. Udover at vi inkluderer de nyeste maskiner, så kigger vi efter kaffemaskiner der jævnligt bliver anmeldt for at få perspektiver fra alle typer af forbrugere. Vi har også specielle systemer, hvori vi kan se hvilke kaffemaskiner der bliver søgt mest efter på internettet og dermed afgøre populariteten.

Hvilken kaffemaskine er den bedste?

Der er aldrig én favorit. Og måske du kan lide en bestemt model, men din nabo kan lide en anden. Det er op til dig selv at vurdere hvilke behov du har og benytte vores reviews og holdninger til at finde den, der passer dig bedst. Dog har vi givet vores bud på 3 favoritter. Dem finder du tidligere på siden – oppe under konklusionen.

Tester i også kaffemaskine med kværn?

Ja, vi tester også kaffemaskiner med tilhørende kværn. Disse er meget populære, da der er en stigende trend indenfor at kværne sine egne bønner.

Tester i bedste espressomaskiner?

Vi tester desværre ikke selv espressomaskiner endnu. Men det står helt bestemt på ønskelisten. Til gengæld, så sammenligner vi espressomaskiner og inkluderer andre eksperter resultater og perspektiver. Disse har derimod, som oftest, testet maskinerne selv.

Hvad er en Smart kaffemaskine?

En Smart kaffemaskine er lidt ligesom vi kender det fra en smartphone og et smartwatch. I dette tilfælde er det en kaffemaskine som kan forbindes til WiFi og håndteres gennem en app. Dette betyder eksempelvis, at du kan ligge i sengen og lave en kop kaffe i køkkenet samtidig.

Har i testet kaffemaskiner uden autosluk?

Ja, det har vi. De findes stadigvæk i dag. Men med det sagt, så bliver de fleste kaffemaskiner idag født/produceret med autosluk.

Hvad anbefaler i af Witt kaffemaskiner?

Vi har desværre ikke testet nogle Witt kaffemaskiner i denne omgang. Men når du nu spørger, så ville vi umiddelbart anbefale en Witt Classic Kaffemaskine. Den fås bl.a. i Imerco til omkring 750 kr.