Senseo kaffepuder laves kun af Arabica- og Robusta bønner af højeste kvalitet. Bønnerne er plukket med ekstrem omhu fra kaffeplanten, som dyrkes i nogle er klodens mest frodige områder og frugtbare bjerge. Senseo puder benyttes hurtigt og nemt i din Senseo maskine, og giver dig en lækker kop kaffe. Senseo kaffepuder gør det muligt for dig at komme på eventyr i en verden af enestående smagsoplevelser, i form af en kop friskbrygget kaffe, som altid er klar på et øjeblik.

Her finder du hele Senseos kaffepude kollektion – Den består af en perlerække af 9 forskellige varianter til din Senseo kaffepude maskine.

Anbefalet forhandlere af Senseo kaffepuder

Alle Senseo Kaffevarianter

Hvilke Senseo kaffepuder er bedst?

Senseo har sørget for at have fokus på kun de mest smagfulde og moderne kaffetyper, derfor løber du ikke ind i en “Venti-halv-sødmælk-en-fjerdedel-1%-en-fjerdedel-fedtfri-ekstra-varm-split-quad-skud-ingen-latteskum-eller-fløde-2 pakker-af-kaloriefri-sødemiddel-lidt-almindelig-sukker-et-strejf-af-vanille-sirup-og-3-korte-drys-af-kanel”.

Her finder du en kort oversigt over varianterne, så du måske kan finde dem som passer bedst til dig:

Senseo Classic er den mest “normale” kaffe du finder til Senseo. Det er en ganske almindelig sort kaffe som er lavet på de bedste Arabica og Robusta bønner – og den fås også i Big Pack (XL).

Senseo Strong er en lidt stærkere version og giver dig lidt ekstra, hvis du er typen, som godt kan lide din kaffe ekstra stærk og ekstra sort.

Senseo Decaf er koffeinfri og passer perfekt til dig, som godt kan lide en kaffe hen på aftenen, og er så uheldig ikke at kunne sove efter at have fortæret en normal kaffe fuld af koffein.

Senseo Brazil er en af de bedste kaffer til din Senseo kaffepude maskine. Den er lavet på nogle af verdens bedste kaffebønner fra Brasilien og har en middel kaffestyrke, så den passer til alle.

Senseo Colombia er også en af de bedste kaffepuder fra Senseo og er, som navnet antyder, lavet på kaffebønner fra Colombias frodige bjerglandskab.

Senseo Café Noir er en dejlig almindelig kaffe lavet af Café Noir til Senseo’s kaffepude maskiner. Så er du fan af Café Noir’s sorte kaffe, så er det bestemt et godt valg.

Café Latte og Cappuccino er Senseo’s varianter af kaffe med mælk, som er helt perfekte til alle tider på dagen, hvis du bare skal hygge lidt med vennerne eller er hjemme på en kold vinteraften.

Senseo Chocobreak er en dejlig kakaodrik, som lige giver dig en pause fra hverdagens strabadser, og så smager den helt enestående.

Hvordan afkalker jeg min Senseo kaffemaskine?

Hos Goodcoffee har vi lavet en komplet step-by-step Senseo maskine afkalkningsguide, uanset hvilken Senseo maskine du har.

I guiden uddyber vi hvor ofte du bør afkalke din maskine for altid at kunne brygge den perfekte kop Senseo kaffe. Ved at afkalke din Senseo maskine, så er du også med til at sikre den en længere levetid – Du kan købe Senseo afkalkningmiddel hos Kaffekapslen.dk her.