At købe en Nespresso maskine kan virkelig gøre en forskel for dig i hjemmet. Er du Espresso elskeren der hverken kan overskue eller håndtere, at have en stor espressomaskine stående på køkkenbordet, så er en kapsel kaffemaskine fra Nespresso lige noget for dig.

En Espresso er den helt perfekte måde at nyde din kaffe på efter frokost eller middag. Måske du er lidt utraditionel og starter dagen med en endda, det er helt op til dig. Det er bare ikke helt nemt at nå den samme kvalitet i hjemmet, som hvad du kan få på en kaffebar – men det det nu med en Nespresso kaffemaskine.

Bliv din egen barista i hjemmet med ét tryk på din Nespresso maskine.

Nespresso maskiner giver dig en bekvem måde at nyde en lækker Espresso på. Nespresso kaffekapsel maskinerne er alle forskellige og kommer med diversitet i funktioner, programindstillinger, med og uden mælkeskummer, samt meget andet. Nogle kan lave forskellige typer kaffe i from af Espresso, Lungo, Ristretto og endda almindelige kopper kaffe som du normalt kender dem.

Vi guider dig igennem alle Nespresso maskinerne lige her, så du nemt og enkelt kan sammenligne priser, funktioner og design.

Sammenligning af Nespresso Modeller​

i samarbejde med PriceRunner

Hvorfor købe en Nespresso kaffemaskine?

Nespresso maskiner er udviklet til at alle mennesker bliver den perfekte barista i hjemmet. Maskinen er designet således at ved et tryk på én enkelt knap, så kan den udvinde de bedste kaffe aromaer og karakteristika fra selve kaffen, og så er de nogle af de bedste kaffemaskiner.

 • Enkel indsættelse af kapsel
 • Intuitiv og simpel forberedelse
 • Automatisk perforering (lave hul) af kapslen
 • Udvinding med højt tryk (19 bar) for at frigive alle aromaer
 • Optimal strømning og distribution af vandet gennem den malede kaffe
 • Skubbe den brugte kapsel ud i en opsamlingsbeholder

Det er en super nem måde for dig, der elsker en god kop kaffe uden for meget besvær.

Nespresso maskine test – Find den bedste kapsel kaffemaskine

Efter at tidligere at have både solgt kaffekapsler til Nespresso og efterhånden smagt et utal af Espresso varianter, Lungo, og adskillige kaffetyper med mælk, har vi fundet ud af, at alle Nespresso-maskiner mere eller mindre laver en Espresso på den samme måde.

Derfor er det i første omgang op til hvilken Nespresso kapsel variant der foretrækkes. Derefter er det faktisk op til maskinen, når der skal afgøres hvilken der skal købes.

Hos Goodcoffee kan vi kan godt lide at afbalancere pris i forhold til funktioner. Der er den kompakte Nespresso Essenza Mini der er vores foretrukket valg, fordi den fremstiller den samme kvalitet kaffe som maskiner, der koster en del mindre mere.

Dernæst er vi helt vilde med Nespresso Vertuo Next, da den simpelthen kan hele molevitten (dog koster den lidt mere en de andre Nespresso maskiner).

Nespresso Vertuo Next

Nespresso Vertuo Next kapsel kaffemaskine

i samarbejde med PriceRunner

Nespresso Vertuo Next er nok vores favorit her hos Goodcoffee. Det er en af de nyeste kaffemaskine modeller fra Nespresso og er udstyret med det mest komplekse system hidtil.

Det allerbedste ved en Vertuo Next er at uanset om man har lyst til en kande kaffe til morgen, en Espresso efter frokost og forfrisker i form af en Lungo efter aftensmaden, så kan denne kapselmaskine klare jobbet. Maskinen kan klare op til hele 6 kopstørrelser ved ét tryk på en knap.

De nye bryggesystem inkluderer blandt andet, at kaffemaskinen aflæser barkoden på kapslen, hvor efter kaffen brygges helt automatisk.

Vertuo Next kommer i mange forskellige farver, hvilket gør det muligt for dig at få den til at passe ind i dit køkken uanset hvilket farvetema der er brugt.

Derudover kan Nespresso Vertuo Next også forbindes via Bluetooth til din smartphone og så kan den styres og indstilles derfra.

Bemærk: Man skal dog være opmærksom på at kapslerne til denne Vertuo maskine er der en barcode som scannes. Dette betyder at man desværre ikke kan gå ud og købe kapsler fra andre producenter end Nespresso selv.

Hvad er forskellen på Deluxe og Premium?
De kan i bund og grund det samme. Den hovedsagelige forskel på de to er designet og materialet brugt til at lave de to Vertuo modeller.

Hvilke kapsler findes der til Vertuo Next?
Nespresso er kendt for at have et hav af forskellige kapsel varianter og dette er også tilfældet med Vertuo Next. Der findes nemlig i skrivende stund omkring 43 kapsel varianter til Vertue Next. Heriblandt finder du også kapsler, hvis du skal fylde en Nespresso kande op.

Fordele:

 • Slukker automatisk efter 9 min
 • Varmer hurtigt op
 • Forbindes til Bluetooth
 • Smukt design og maskinesystem
 • Mange farver

Specifikationer:
Mærke: Nespresso
Type: Kaffekapsler
Indbygget mælkeskummer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 1 Liter
Antal brugte kapsler i beholder: 10
Højde: 31,4 cm
Bredde: 14,2 cm
Dybde: 42,9 cm
Vægt: 4 kg

Nespresso VertuoPlus

Nespresso Vertuo Plus kaffemaskine

i samarbejde med PriceRunner

Som den forrige Nespresso Vertuo nævnt ovenfor, så er denne VertuoPlus udstyret med samme kapselsystem kaldet “Centrifusion”. Du kan benytte alle Nespresso Vertuo kaspler til denne maskine og skal ikke tænke på andet end at trykke på en enkelt knap for at lave en lækker kop kaffe. Uanset om du har lyst en Espresso eller en stor kop kaffe.

Nespresso VertuoPlus har “automatisk udkast af kapsler”, når kaffen er brygget færdigt. Den har også automatisk åbning og lukning i toppen, kan brygge kaffe i forskellige størrelser, samt har en aftagelig vandbeholder.

Hvorfor vælge denne kaffekapselmaskine frem for den anden Nespresso Vertuo?

Nespresso VertuoPlus vs. Vertue Next:
Forskellen på disse to Vertuo maskiner er bl.a. størrelsen. Denne model, VertuoPlus, er en anelse større end Vertuo Next, samt har en smule større vandbeholder.

Derudover, kan VertuoPlus’ vandbeholder også drejes ud på siderne af maskinen, så den er nemmere at få til at passe ind i køkkenet – noget Vertue Next ikke kan. VertuoPlus vejer også en smule mere.

Nok én af de vigtigste forskelle på disse to maskiner er, at VertuoPlus IKKE kan lave Vertuo Carafe kapsel varianter (Nespresso kaffekande). Den kommer nemlig kun med muligheden for at brygge 5 forskellige typer kapsler; Espresso, Double Espresso, Gran Lungo, Kaffe, og Alto. Så hvis du ønsker at brygge en Carafe kapsel, så skal du have fat i modellen; Nespresso Vertue Next.

Dernæst, udover at åbne funktionen er forskellig på de to maskiner, så er det heller IKKE muligt at connecte din smartphone til VertuoPlus, da den ikke har Bluetooth.

Så hvilken skal du købe? Well… Det kommer an på om man ønsker at kunne brygge en kande kaffe eller ej, samt om man vil kunne forbinde sin Nespresso maskine til sin smartphone.

Fordele:

 • Autosluk efter 9 min
 • Brugervenlig
 • Brygger kaffe ved ét klik
 • Lækkert design

Specifikationer:
Mærke: Nespresso
Type: Kaffekapsler
Indbygget mælkeskummer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 1,2 Liter
Antal brugte kapsler i beholder: 10
Højde: 32,5 cm
Bredde: 23,2 cm
Dybde: 33,5 cm
Vægt: 4,58 kg

Nespresso CitiZ & Milk maskine med mælkeskummer

DeLonghi Nespresso Citiz and Milk kaffemaskine med mælkeskummer

i samarbejde med PriceRunner

Så er vi kommet til den første af kaffemaskinerne fra ‘original line’, altså dem vi kender fra “de gode gamle dage”.

Nespresso CitiZ & Milk er en Nespresso maskine med mælkeskummer, hvilket giver prikken over i’et. Dette giver dig nemlig mulighed for skumme mælken selv, og derpå åbner for endnu flere kaffevarianter – Du kan eksempelvis lave Café latte, Cappuccino, Latte Macchiato, Flat White og mange flere.

Nespresso CitiZ & Milk inkluderer 2 programmerbare knapper, samt en aftagelig drypbakke, så det også er muligt at benytte større glas, hvis man skulle vælge at køre en Double Lungo, så vi havner på 140 ml eller noget lignende.

Med kaffemaskinen medfølger Nespresso Aeroccino som både kan lave mælkeskum, samt almindelig varm mælk – helt automatisk.

Nespresso CitiZ & Milk er lynhurtig klar til brug efter den tændes. Det tager nemlig kun 25 sekunder at varme kapselmaskinen op, så den er klar til brug.

Fordele:

 • Slukker automatisk efter 9 min
 • Med mælkeskummer
 • Nem og brugervenlig
 • Programmerbare knapper

Specifikationer:
Mærke: Nespresso
Type: Kaffekapsler
Indbygget mælkeskummer: Ja (kommer ved siden af)
Vandtank (Kapacitet): 1 Liter
Antal brugte kapsler i beholder: 9
Højde: 27,8 cm
Bredde: 31,9 cm

Nespresso Essenza Mini

Nespresso Essenza Mini Kapsel kaffemaskine

.

i samarbejde med PriceRunner

Hvis du ønsker at lave Espresso, Lungo, Ristretto og det hele – ligesom de gør det nede hos baristaen er den populære Essenza Mini lige noget for dig.

Dette er den mindste og mest kompakte maskine fra Nespresso til dato. I en situation som denne så kan man med sikkerhed benytte sig af udtrykket; “det er ikke størrelsen, men gørelsen”. Med Nespresso Essenza Mini C30 er der nemlig ikke gået på kompromis med hverken brygge evne eller smag. Derfor passer den også stort set ind i alle køkkener uanset om man har et kæmpe køkken alrum eller et lille køkken i en etværelses lejlighed.

Kapselmaskinen kombinerer brugervenlighed med et enkelt lækkert design. Så hvis du kan lide lige og rene linjer, skal du gå efter denne rektangulære model (Nespresso Essenza Mini C30). Hvis du derimod er mere til lidt flere former, så findes der også en trekantet form, Nespresso Essenza Mini D30, som opfylder disse behov.

Med dens 2 justerbare knapper oven på maskinen har det aldrig været nemmere at lave en lækker Espresso.

Den kommer UDEN mælkeskummer, så hvis dette er noget du ønsker, så kan Nespresso Aeroccino købes ved siden af og så er du også i stand til at lave lækker kaffe med mælk.

Kaffen er blot ét klik og 30 sekunder væk. Dette er noget af det ideelle ved denne maskine. Den fås også i 3 forskellige farver, så der er noget for enhver smag.

Maskinen producerer både Espresso og Lungo, så det er blot at udforske det store udvalg der findes ude af kaffekapsler.

Maskinen starter selv i Eco-mode efter 9 minutters tomgang – så du får både hastighed, sikkerhed og økonomi for pengene.

Fordele:

 • Kompakt design
 • Findes i flere former
 • Slukker automatisk
 • Brugervenlig

Specifikationer:
Mærke: Nespresso
Type: Kaffekapsler
Indbygget mælkeskummer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 0,6 Liter
Antal brugte kapsler i beholder: 6
Højde: 33 cm
Bredde: 8,4 cm
Dybde: 20,4 cm
Vægt: 2,3 kg

Nespresso Lattissima Touch

Nespresso Lattissima Touch Kapselmaskine

i samarbejde med PriceRunner

Denne Nespresso model var en af de første til at blive lanceret med 6 forudindstillet med mælkevarianter, hvilket gjorde den utrolig populær. Det blev muligt at lave alt fra Cappucino, til Caffé Latte til Latte Macchiato og meget andet. Og så endda med lækre kapsel varianter fra Nespresso og kun ved ét tryk på en knap. Det skal dog lige siges at 2 af knapperne stadig brygger de gamle kaffe klassikere, som vi kender dem; Espresso (40 ml) og Lungo (100 ml).

Nespresso Lattissima Touch’s navn kommer fra knappe løse design. Maskinen er designet med “touch knapper”, som blot skal berøres for at aktivere maskinen. Og så er den også udstyret med en mælkebeholder, som klarer varm mælk og lækker mælkeskum.

Alle knapperne er justerbare og hvis der blot følges guiden i brugsanvisningen, så er dette intet problem. Dog anbefales det at man beholder fabriksindstillinger for at beholde de rette fordelingsmål og derpå åbner bedste kaffe resultat.

Det er muligt at benytte sig at forskellige kopstørrelser, da Nespresso Lattissima Touch er udstyret med en drypbakke man kan skubbe ind og trække ud afhængig af kopstørrelse.

Derudover fås Nespresso Lattissima Touch i 3 flotte farver; sort, sølv og hvid.

Fordele:

 • Indbygget mælkeskummer
 • Touch knapper
 • 6 one-touch kaffertyper
 • Slukker automatisk

Specifikationer:
Mærke: Nespresso
Type: Kaffekapsler
Indbygget mælkeskummer: Ja
Vandtank (Kapacitet): 0,9 Liter
Antal brugte kapsler i beholder: 10
Højde: 20,3 cm
Bredde: 27,2 cm
Dybde: 34,2 cm
Vægt: 4,5 kg

Nespresso Lattissima Pro

Nespresso Lattissima Pro Kaffekapselmaskine

i samarbejde med PriceRunner

Endnu en Nespresso maskine med mælkeskummer. Nespresso Lattissima Pro er “storebroderen” til Touch-modellen.

For lige at smide nogle tillægsord på den, så er super enkel at bruge. Den er nemlig udstyret med intuitiv touch skærm, som gør det muligt at bygge lækker kaffe ved et enkelt tryk. Dens design er et slankt, rent og robust udtryk med flot aluminiums finish. Dens kaffe funktioner byder på bl.a. på Cappuccino eller Latte Macchiato samt flere.

Nespresso Lattissima Pro VS. Lattissima Touch

Da disse to Nespresso kapselmaskiner mindre usædvanligt meget om hinanden, men prisen ikke er helt den samme, så vi er lige nød til at sammenligne dem.

En Nespresso Lattissima Pro koster en anelse mere, men det er også en anesle større.

Der er hovedsageligt 5 forskelle på Lattissima Pro og Lattissima Touch modellen.

 1. Lattissima Pro modellen har 7 individuelle kaffe knapper på sit touch display fremfor de 6 på Lattissima Touch.
 2. Lattissima Pro vejer mere
 3. Den har dog også en større kapacitet i forhold vandbeholder og mælkebeholder.
 4. Den er også udstyret med separat udgang til varmt vand til te og udgang når der brygges kaffe.
 5. Aluminiums design

Så hvilken skal man vælge? Ja, godt spørgsmål.

Det kommer nok an på hvor meget du bruger den og om du benytter dens varme vand funktion til te eller ej. Lattissima Pro er nemlig designet til et større forbrug og adskiller te og kaffe, da de ikke komme ud via samme rør inde i maskinen, så du slipper for kaffesmag i teen.

Fordele:

 • 7 kaffefunktioner
 • Nem at bruge
 • Til stort forbrug
 • Kaffe og te kommer ud seperat

Specifikationer:
Mærke: Nespresso
Type: Kaffekapsler
Indbygget mælkeskummer: Ja
Vandtank (Kapacitet): 1,3 Liter
Antal brugte kapsler i beholder: 13
Højde: 37,4 cm
Bredde: 19,4 cm
Dybde: 33,2 cm
Vægt: 6,5 kg

Nespresso Gran Lattissima (DeLonghi)

Nespresso Gran Lattissima DeLonghi

i samarbejde med PriceRunner

Denne model minder meget om de to forrige (Lattissima Touch og Lattissima Pro) i forhold til dens indbygget mælkeskummer og kaffe knapper ovenpå selve maskinen, samt den generelle design. Dog står den smukkere æstetisk og har fået et lækre finish end den forgængere.

De hovedsagelige forskelle på Nespresso Gran Lattissima og Lattissima Touch er blandt andet at materialet benyttet til denne. Derudover kommer denne kapselmaskine mere flere “one-touch” opskrifter. Du kan nemlig på denne Nespresso model lave hele 9 forskellige, hvilket er 7 forskellige kaffetyper, samt 2 varm mælk og mælkeskum.

Denne model er både nyere, lækre og har flere funktioner, og ville til hver en tid gå med den, hvis valget stod mellem de to. Den vinder på alle parametre som; one-touch opskrifter, kvalitet at materialet og brugerinterface. Dog har Touchen en anelxd større vandbeholder og mindre mælkebeholder, hvilket nogle vil foretrække.

Yderligere for Nespresso Gran Lattissima, så fortæller kaffemaskinen dig hvornår den skal afkalkes og så kan flere af dens dele komme i opvaskeren.

Fordele:

 • Slukker automatisk
 • Lækkert Lattissima design
 • Rustfrit stål
 • Mange one-touch kaffe opskrifter

Specifikationer:
Mærke: Nespresso
Type: Kaffekapsler
Indbygget mælkeskummer: Ja (0,5 Liter)
Vandtank (Kapacitet): 1,3 Liter
Antal brugte kapsler i beholder: 14
Højde: 27,6 cm
Bredde: 20,3 cm
Dybde: 36,7 cm
Vægt: 5,2 kg

Nespresso Lattissima One

DeLonghi Lattissima One fra Nespresso

i samarbejde med PriceRunner

Det gode ved alle Lattissima maskiner fra Nespresso er at de kommer med ‘one-touch’ mælke opskrifter, og det skal du heller ikke snydes for på Nespresso Lattissima One og så er det en anmeldelses topscore hos Pricerunner med 4,5 stjerner.

Denne Nespresso kaffemaskine model er lillebroderen til Gran Lattissima. Dette kommer primært til udtryk på dens “færdige opskrifter”, samt dens mindre mælkebeholder.

Lattissima One vs. Gran Lattissima: Hvilken skal man vælge?
De ligger i hver sin ende af Lattissima kollektionen, hvor Nespresso Lattissima One er den billigste af modellerne. Derudover er det halvt så stor som Gran Lattissima, så du skal helt sikkert tænke over, hvor meget køkkenbordsplads du har.

Navnet Lattissima One kommer fra mælkebeholderens størrelse. Der er nemlig kun nok mælk i til at lave én kop kaffe. Den er designet på den måde, så man undgår at mælken bliver for gammel og kedelig og ender med at hælde den ud.

Derudover har Nespresso Lattissima One kun 3 knapper på maskinen. De giver dig mulighed for at lave en Espresso eller en Lungo og hertil kombinere med mælk for at lave en Caffé Latte eller Latte Macchiatto.

Begge maskinerne er designet af DeLonghi og har derfor det samme æstetiske udtryk.

I forhold til hvilken du skal vælge af disse to maskiner, så kommer det nok an på hvor meget plads du har i køkkenet og hvor meget kaffe den skal producere.

Fordele:

 • Designet til én kaffe med mælk
 • Lækkert design
 • Nem og enkel
 • Prisvenlig

Specifikationer:
Mærke: Nespresso
Type: Kaffekapsler
Indbygget mælkeskummer: Ja (0,12 Liter)
Vandtank (Kapacitet): 1 Liter
Antal brugte kapsler i beholder: 14
Højde: 25,6 cm
Bredde: 15,5 cm
Dybde: 32,5 cm
Vægt: 4,22 kg

Nespresso Pixie

Kaffekapselmaskine Nespresso Pixie D61 Titan

i samarbejde med PriceRunner

Så er vi kommet til en klassiker fra Nespresso.

Nespresso Pixie er nok en af de mest anvendte af kaffekapsel maskinerne fra Nespresso. Kendetegnene ved Nespresso Pixie er dens hastighed, dens størrelse og at den er miljøvenlig. Derudover skal vi jo ikke glemme dens moderne og kompakte design.

Nespresso Pixie får top anmeldelser på Pricerunner og får også 4.6 stjerner.

Nespresso Pixie er klar til at brygge kaffe på 25 sekunder efter maskinen tændes, og brygger en kaffe på rekord tid.

Hvorfor vælge Nespresso Pixie?
Hvis du har behov for en lækker lille Nespresso maskine bygget på smuk æstetik, så er det denne du skal vælge.

Fordele:

 • Lille og kompakt design
 • Brygger kaffen hurtigt
 • Miljøvenlig
 • Prisvenlig

Specifikationer:
Mærke: Nespresso
Type: Kaffekapsler
Indbygget mælkeskummer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 0,7 Liter
Antal brugte kapsler i beholder: 10
Højde: 32,6 cm
Bredde: 11,1 cm
Dybde: 23,5 cm
Vægt: 3 kg

Nespresso Atelier Krups

Nespresso Atelier Krups kaffemaskine

i samarbejde med PriceRunner

En af de nyere kaffemaskine modeller fra Nespresso.

Nespresso Atelier KRUPS kapselmaskine er en Original Line, som kun fåes i Europa og Asien. Det specielle ved denne kaffekapselmaskine er, at den for det første kan brygge klassikerne; Espresso, Ristretto og Lungo, men den kan også lave varme og kolde drikke. Så du går hverken glip af Latte Macchiato, Cappuccino og Mocha eller… og her kommer det specielle, nemlig Iced Frappé.

Derudover kan den også skumme mælk og det er både varm og kold. Så med en Nespresso Atelier Krups, så er du godt dækket ind både i vintermånederne, men bestemt også i sommersæsonen. Du kan også helt selv vælge om det er almindelig komælk der skal skummes eller det skal være mandelmælk, havremælk eller soyamælk. Den klarer nemlig det hele.

Nespresso Atelier Krups kommer med en aftagelig mælkeskummer “pisker” eller “arm” om man vil, som sættes på foran inden man brygger en kop kaffe. Herefter klarer maskinen nemlig resten og mælkeskummer-piskeren kan herefter tages af og vaskes efter behov.

Som stort set alle andre Nespresso maskiner, så kommer Atelier med ét-kliks-funktionen, så du blot skal klikke en gang på en kaffeopskrift, og så klarer kapselmaskinen resten selv.

Så er Nespresso Atelier Krups den rette maskine for dig?

Hvis du er til kaffevarianter med mælk, så kan den helt bestemt anbefales. Men det du i virkeligheden skal spørge dig selv om er om du er til kold mælkeskum eller ej. For det er her at denne model adskiller sig fra Lattissima modellerne, som umiddelbart har flere muligheder og tilbyder mere bekvemmelighed, når det kommer til kaffe med mælk.

Fordele:

 • Aftagelig mælkeskummer pisker
 • Kan lave kold mælkeskum
 • Slukker automatisk
 • Tager OriginalLine kaffekapsler

Specifikationer:
Mærke: Nespresso
Type: Kaffekapsler
Indbygget mælkeskummer: Ja
Vandtank (Kapacitet): 1 Liter
Antal brugte kapsler i beholder: 13
Højde: 43,4 cm
Bredde: 11,9 cm
Dybde: 27,9 cm
Vægt: 4 kg

Nespresso Inissia Krups

Nespresso Inissia

i samarbejde med PriceRunner

Nok en af de mest solgte maskiner fra Nespresso til dato.

Nespresso Inissia blev lanceret i 2014, og er designet til at være en af de letteste og mest kompakte kaffemaskiner fra Nespresso. Maskinen kommer sågar med et lille håndtag ovenpå, så den er endnu nemmere at flytte rundt på. Med en Nespresso Inissia skal den nemlig være nemt og praktisk.

Kaffemaskinen går hverken på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Den brygger nemlig akkurat lige så god en Espresso som de andre kapselmaskiner fra Nespresso.

Bemærk at Nespresso Inissia ikke har indbygget mælkeskummer, så hvis du ønsker lidt mælk i kaffen, så skal du anskaffe dig en mælkeskummer ved siden af.

Hvorfor vælge en Nespresso Inissia?
Det er nok mest størrelsen og bekvemmeligheden ved denne kaffekapselmaskine, der skal lægges vægt på. Så hvis du har behov for en lille maskine som brygger skøn espresso, så er det en Nespresso Inissia du skal gå med. Og så er prisen endda også ganske overkommelig.

Fordele:

 • Lille og bekvemmelig
 • Klar på 25 sekunder
 • Slukker automatisk
 • Fås i mange farver

Specifikationer:
Mærke: Nespresso
Type: Kaffekapsler
Indbygget mælkeskummer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 0,7 Liter
Antal brugte kapsler i beholder: 11
Højde: 23 cm
Bredde: 13 cm
Dybde: 30 cm
Vægt: 2,4 kg

Nespresso Creatista

Nespresso Creatista Plus med mælkeskummer

i samarbejde med PriceRunner

For mennesker, der kender til Nespresso maskiner eller ejer en kapselmaskine derhjemme, er den første ting, de vil bemærke, damprøret til at lave mælkeskum, der dominerer fronten på Nespresso Creatista maskinen. Der bliver opfordret til at skumme din mælk!

Creatista har hurtigere opstart / opvarmningstid og der er fokus på antallet af forskellige tilgængelige temperatur- og teksturindstillinger. Der hjælper også med at skabe den perfekte kop kaffe til dig – hvilket er vigtigt i betragtning af den er en af de dyreste maskiner.

Vi synes bestemt at Nespresso Creatista er det hele værd.

Fordele:

 • Dampdyser til mælkeskum
 • Klar på 25 sekunder
 • Fås i ruskfrit stål
 • Mest avanceret maskine

Specifikationer:
Mærke: Nespresso
Type: Kaffekapsler
Indbygget mælkeskummer: Ja
Vandtank (Kapacitet): 1,5 Liter
Antal brugte kapsler i beholder: 10
Højde: 30,9 cm
Bredde: 17 cm
Dybde: 40,9 cm
Vægt: 5,2 kg

Wacaco Minipresso NS espressobrygger

Espressobrygger Wacaco Minipresso NS

i samarbejde med PriceRunner

Så er vi kommet til den sidste “kaffemaskine” på for denne omgang. Nemlig Wacaco Minipresso NS. Det er i virkeligheden ikke en rigtig kaffemaskine og den er heller ikke produceret af Nespresso, men dét den kan er at brygge en lækker kop espresso til dig, hvis du ikke lige skulle være i nærheden af en almindelig kaffemaskine.

Wacaco Minipresso NS er håndholdt og fungerer på den måde at man indsætter en Nespresso kompatibel kapsel i toppen af den og tilsætter kogende vand i beholderen i den modsatte ende. Herefter er det blot at “pumpe” vandet gennem kapslen og ned i kaffekoppen og så står den ellers på Espresso.

Hvorfor vælge en Wacaco Minipresso NS?
Hvis du elsker Nespresso og samtidig er vild med at hike, campe, sove i telt eller lignende. Wacaco Minipresso NS kan nemlig tages med på farten.

Fordele:

 • Kan tages med på farten
 • Bruger ikke strøm
 • Nem at rengøre
 • Nem og enkel at bruge

Specifikationer:
Mærke: Wacaco
Type: Kaffekapsler
Indbygget mælkeskummer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 70 ml
Antal kopper: 1
Højde: 17,5 cm
Bredde: 7 cm
Dybde: 6 cm
Vægt: 360 g

Guide til køb af Nespresso maskiner

En af de mest udfordrende ting ved at vælge og købe en Nespresso maskine, der passer til ens behov, er at vide nøjagtigt, hvad man skal kigge efter. Vi vil forsøge at hjælpe dig lidt på vej her med nogle af de ting du skal overveje, inden du vælger hvilken model du vil købe.

Typer af Nespresso maskiner

Noget af det første at tage fat i er variaterne. Der findes en række af forskellige slags Nespresso maskiner og de har alle sammen har en række forskellige funktioner, som gør dem unikke.

Nogle er gode til at lave kaffe med mælk mens andre andre er gode til at lave ren espresso.

Vertuo

Dette er Nespressos nyeste skud på stammen indenfor Nespresso maskiner. Vertuo kapselmaskinen er designet til at brygge alt fra Espresso til helt store kopper kaffe og endda kander kaffe. Forskellen på Vertuo og de tidligere Nespresso modeller er, at de var designet til kun at lave forskellige typer Espresso (heriblandt Lungo og Ristretto) og Vertuo kan det hele på en ganske enkel måde.

Maestria

Denne kollektion giver dig mulighed for at udtrykke dine barista-ambitioner ved at give dig en praktisk oplevelse, når du laver din kaffe. De er udstyret med et damprør, der giver dig mulighed for at bestemme temperaturen og strukturen i mælken.

Pixie

Hos Pixie er det enkelheden, overkommeligheden og prisen. Det gode ved den er at den kan nå den optimale brygningstemperatur på 25 sekunder. Den har dog ikke en mælkeskummer, som en ægte cappuccino-drikker måske vil savne.

Essenza

Dette er den første Nespresso maskine der blev lavet. Med et begrænset udvalg af funktioner og en kompakt størrelse – passer på de fleste køkkenborde. Den har også et ergonomisk design, der gør den simpel og let at bruge. Den er dog ikke lige så hurtig som andre modeller når der skal brygges espresso.

U-Series

Denne kollektion består af tre typer – U (standarden), U & Milk (der har en mælkeskummer), og U Mat, der har de samme funktioner, men med en premium mat finish. Alle 3 er meget simple og intuitive at bruge.

Latissima+

Denne kollektion er designet til at brygge mælkebaseret kaffe og er udstyret med en mælkeskummer og en “one-touch” der laver kaffe med mælk. Udover at den er let at lave cappuccino og espresso med, så kan du også tilpasse dem efter din smag i det det kan tilpasses ved brug af knapperne oven på maskinen.

Citiz

Denne kollektion indeholder også tre typer, herunder den almindelige model, Citiz & Milk og Citiz & Co. Citiz & Milk har en “Aeroccino” mælkeskummer, mens Citiz & Co. består af to forskellige kaffemaskiner adskilt af en delt vandbeholder.

Overvejelser inden du køber en Nespresso kaffemaskine

 1. Funktioner: Hver af disse modeller har sit eget sæt funktioner, så spørgsmålet er, hvilken kan opfylde dine specifikke krav? Maestra er for dem, der værner om oplevelsen af at lave deres egen kop espresso eller cappuccino. Citiz & Co. er designet til at være utroligt brugervenlig på kontorer, da det kan rumme flere kaffemaskiner på én gang. Et af vigtigt elementer, som du skal huske er størrelsen på kopperne. Nogle modeller er mere kompakte og er bedst hvis du skal have et hurtigt skud Espresso mens andre er bedre til at lave Lungo med mælk og hele molevitten.
 2. Indstillinger: Før du køber, skal du læse Nespresso maskinens specifikationer for at være sikker på, at den kan fremstille den type kaffedrink, du kan lide. For eksempel, hvis du drikker Cappuccino, vil du have en maskine med sin egen mælkeskummer, så du ikke behøver at forberede mælken separat.
 3. Brugervenlighed: De fleste mennesker ønsker ikke at have en Nespresso-maskine, der er for kompliceret til at betjene, især hvis de bruger den om morgenen, før de går på arbejde. Maskinen skal have hurtige og enkle funktioner, samt være intuitive, så man ikke skal bruge for meget tid på at lave sin morgenkaffe.
 4. Vedligeholdelse: For at gøre betjening af din Nespresso kaffekapsel maskine mere praktisk skal du kigge efter en model, der er let at rengøre og vedligeholde. Heldigvis er det utroligt enkelt at rengøre og afkalke alle Nespresso maskiner. – Se Nespresso afkalkningsguiden her.
 5. Størrelse: Folk, der bor i en lejlighed eller dem som har begrænset plads, ønsker ikke en maskine, der er for stor og tager for meget plads. Derfor ville en af de mere kompakte Nespresso maskiner være en fordelagtighed.
 6. Stil: Selvom funktionalitet bør være din største overvejelse, bør maskinens udseende være en ligeså vigtig faktor. Når alt kommer til alt ønsker du ikke en Nespresso kapselmaskine, der ser uattraktiv ud på din køkkenbord.
 7. Pris: Selvom dette ikke bør være din største bekymring, siger det sig selv, at de fleste købere har et budget. Heldigvis kan de fleste Nespresso maskiner købes til en fornuftig pris.

Typer af Nespresso kaffekapsler

Der findes tonsvis af diverse typer af Nespresso kapsler. Da Nespresso lancerede deres første kapselmaskine bestod sortimentet primært at Ristretto, Espresso og Lungo kapsler med forskellig intensitet, og i dag efter Vertuo også er blevet lanceret, så er sortimentet større end nogensinde. Man kan faktisk stort set lave alle typer af kaffe med udvalget af kapsler idag kombineret med Nespresso maskinernes funktionaliteter.

Men lad os da springe ud i de forskellige kapsel typer:

Espresso kapsler:
Disse er nok de mest klassiske kapsel typer, og er lavet til at brygge en stærkere kaffe med mindre vand. En normal størrelse Espresso er som regel omkring 40 ml. Det er naturligvis muligt selv at vælge mængden af vand på Nespresso maskinerne, hvis man ønsker en mindre stærk kaffe. Det er også vigtig at nævne, at man ikke skal undervurdere mængden af koffein i sådan en lille én her. De kan nemlig være ganske fyldige af koffein trods deres lille størrelse. En Espresso kapsel fra Nespresso kan indeholde op til 120 mg koffein, hvilket faktisk er mere end du får i en almindelig kop kaffe.

Sortimentet hos Nespresso af Espressokapsler varierer. I skrivende stund findes der 4 typer; Capriccio (fyldig/karakterfuld), Cosi (mild/delikat), Volluto (sød/let) og Volluto Decaffeinato.

Intenso kapsler:
Som navnet indikerer, så er Intenso kapslerne typen med den mest intense smag. Disse kapslers intesitetsgrad ligger mellem 9 til 12, hvilket er noget af det højeste på skalaen. Hvis du er typen, som elsker en god stærk kaffe og lige skal kvikkes engang op – så er det bestemt disse du skal gå efter.

Single Origin kapsler:
Disse kapsler er til en ægte feinschmecker. Det er nemlig “pure-origin” kapsler og dette betyder at de kommer fra én enkelt region i verden og er ikke blandet op med noget andet. Så har man en favorit, så ved man hvilke man skal gå efter.

Nogle af de bedste kaffe regioner i verden ligger bl.a. i Etiopien, Indien, Brasilien, Colombia og Costa Rica.

Lungo kapsler:
En Lungo og en Espresso minder meget om hinanden. Lungo betyder “længere” eller “forlænget” og er en “lang espresso”. Den måler 70 ml, hvorimod en Espresso måler 40 ml.
Dette betyder også at en Lungo er mindre stærk end en Espresso, da der er tilsat mere vand, men kaffemængden er den samme. Dette er normalt et godt valg for dem som bedst kan lide en Caffe Latte eller en Cappuccino.

Koffeinfri/Decaf kapsler:
Til dem som ønsker en kaffe uden koffein tydeligvis. Det er dog vigtigt at sige, at selvom en kaffe påstår den er koffeinfri, så vil der altid være en sjat koffein tilbage, men det er marginalt. Heldigvis er Nespresso ganske ærlige omkring dette og deres koffeinfrie kaffekapsler indeholder omkring 0,1% af den normale koffein mængde.

Andre varianter:
Nespresso tilbyder derudover også mange andre forskellige typer af kaffekapsler end de klassiske vi lige har gennemgået.

Dette kunne bl.a. være deres ‘World Explorations’ som byder op unikke kaffe smagsindtryk fra andre lande.

Derudover finder du også deres ‘Ispirazione Italiana’, som sender dig en tur igennem de italienske byer med smage baseret på de typiske italienske risteteknikker.

Hvilke Nespresso maskiner kommer med mælkeskummer?

Da Nespresso lancerede sin første kapsel kaffemaskine, så gav de mange mennesker en nemmere og mere bekvemmelig måde at brygge en lækker Espresso på. Med årene har kaffemaskinerne udviklet sig, og det har kaffeelskernes behov også.

Kaffevarianter med mælk, som Cappuccino, Caffé Latte, Latte Macchiato m.fl. er blevet almene kaffetyper i folks hverdag, og det er behovet for at brygge dem selv også.

Derfor kommer flere og flere af Nespressos kaffemaskiner med indbygget eller tilhørende mælkeskummer, dampdyse eller lignende. Der er også flere kaffemaskiner der ikke kommer med mælkeskummer, og til dem kan man købe en Nespresso Aeroccino, som klarer skærene for dig. Denne er ikke altid helt billig, så det er værd, at kigge efter et godt Nespresso mælkeskummer tilbud inden man springer ud i det.

Nespresso maskiner med mælkeskummer:

 • Nespresso Lattissima Touch
 • Nespresso Lattissima Pro
 • Nespresso Gran Lattissima
 • Nespresso Lattissima One
 • Nespresso CitiZ & Milk
 • Nespresso Atelier
 • Nespresso Creatista

Original Line vs. Vertuo Line: Hvad er forskellen?

Der findes to kaffekapselmaskine kollektioner fra Nespresso; Original & Vertuo. Vi skelner her mellem store tilfredsstillende kopper kaffe og elegante små Espressoer.

Nespresso Original Line: Dem som vi kender bedst, og blev lanceret af Nespresso tilbage i 2004, da de Essenza maskinen dukkede op, hvilket også forklarer hvorfor de kaldes ‘original’.

Disse kaffemaskiner er designet til at gøre det nemt for forbrugeren, at brygge en lækker Espresso eller Cappuccino i hjemmet, da de følger espresso bryggemetoden, med et tryk på 19 bar, under udvinding af kaffen. Med Original maskinerne opnår man den bedste kaffeoplevelse med en bryggestørrelse mellem 25 ml og 150 ml.

Nespresso Vertuo Line: I modsætning til Original Line, så er Vertuo designet til at brygge “store” kopper kaffe. Med det sagt, så klarer disse maskiner også flere størrelser, og man opnår bedst kaffeoplevelse mellem 40 ml, som svarer til en Espresso, og 530 ml, hvilket svarer til en kande kaffe.

Vertuos bryggeteknologi er også en anelse anderledes end Original. For det første aflæser maskinen en stregkode på kapslerne via dens Centrifusion™-ekstrahering, og så klarer den selv resten ift. vandmængde m.v., så du altid får den perfekte kop kaffe.

Hvad er ‘The Positive Cup’, Genbrug & Miljø?

The Positive Cup er Nespressos miljø initiativ.

De arbejder på via dette at opbygge robuste fællesskaber:
Altså ved at øge landbrugssamfundets modstandsdygtighed er vigtigt for Nespresso, da det er en nødvendighed for deres forretning og kaffesektoren. De arbejder også med en lang række mennesker igennem deres værdikæde og de er med til at skabe success for Nespresso.

Dyrke af bæredygtig kvalitetskaffe til hver eneste kop:
Nespresso arbejder med mange initiativer inden for dette punkt. Bl.a. at deres aluminiumskapsler bliver genbrugt, kaffegrums genanvendes, en sikker fremtid for kaffefarmerne og et bæredygtigt miljø.

Beskyttelse mod klimaet:
Nespresso sigter mod at opnå CO2-neutralitet så hurtigt som muligt og nå i nul drivhusgasemissioner senest i 2050.

Inspirere til en smagfuld og meningsfuld livsstil.

Kilder & Testere

Vi har bl.a. benyttet følgende eksperter og forbrugerråd:

Forbrugerrådet Tænk
Råd & Rön
European Coffee Brewing Centre
Politikken.dk
Testberichte.de
Expertreviews.co.uk

FAQ: Nespresso Maskiner & Kapsler

Hvad er en billig Nespresso maskine?

En billig kaffemaskine fra Nespresso er en som ligger i prisklassen mellem 500 kr. og 600 kr., så hvis du er på udkig efter sådan eller måske et Nespresso maskine tilbud, så er du kommet det rigtige sted.

Hvor finder man Nespresso brugsanvisning online?

Det er ikke altid, at man gemmer sine Nespresso brugsanvisning eller brugermanual efter man har købt en Nespresso maskine, men så er det heldigt, at de alle sammen kan findes her.

Hvor finder jeg en guide til Nespresso afkalkning?

Vi har lavet en guide til Nespresso afkalkning, som du kan benytte. Alternativt, så foreslår vi at du hopper ind på YouTube og søger efter din maskine model + afkalkning, og så skulle der gerne komme en nem vejlednings video frem.

Hvor finder Nespresso Vertuo kapsler på tilbud?

Det sker engang imellem at disse kapsler kan findes på tilbud. Vi vil foreslå at du holder øje med den butik, hvor du køber dine Nespresso Vertuo kapsler, og venter på de har en kampagne på dem. Alternativt, så hold øje med den på Nespressos egen hjemmeside.

Hvor finder jeg Nespresso kapsler på tilbud?

Fuldstændigt samme taktik som på det forrige spørgsmål. Hold øje med dér hvor du køber dine Nespresso kapsler, og afvent at de kommer på tilbud. Vi sælger desværre ikke kaffekapsler på Goodcoffee.dk, så her finder du ikke Nespresso kaffekapsler på tilbud.

Kan man stadig få Original Line Nespresso?

Ja, man kan stadig på Nespresso Original. Blot fordi de også har lanceret Nespresso Vertuo, så findes Original Line stadigvæk og er til for at blive.

Har Magasin en Nespresso?

Ja, der findes en Nespresso butik i Magasin du Nord, som du finder på adressen; Kongens Nytorv 13, 1050 København.

Hvilke Nespresso maskiner fås i hvid?

De fleste Nespresso maskiner fås i hvid. Men tjek dem ud individuelt ved blot at klikke på de forskellige maskiner her på siden. Vi kan med sikkerhed sige at Citiz, Pixie og Lattissima One fås i hvid.

Kan man få Nespresso kakao kapsler?

Ja, det kan man da. Bl.a. Nespresso Cocoa Truffle. Derudover findes der også mange andre Nespresso kompatible kapsler med kakaosmag.

Hvordan fungerer genanvendelige kaffekapsler?

Det findes flere udbydere at producenter, som fremstiller genanvendelige kaffekapsler. De fungerer på det måde at de er tilpasset Nespressos kaffemaskiner og at man blot skal komme formalet kaffe i selv inden brug. Man kan også anskaffe sig en kaffekværn, som fungerer på samme måde som kaffemaskiner med kværn, men i stedet kommer man den formalet eller friskkværnet kaffe i kapslen og så i maskinen.