Nespresso Maskiner

At købe en Nespresso maskine kan virkelig gøre en forskel for dig om morgenen. At drikke en kop dejlig espresso kaffe er en helt perfekt måde at starte din dag på, men det kan være svært at lave en kop ved hjælp af espressobryggere hjemme, og du nyder ikke rigtig den samme kvalitet som hvad du kan få fra en kaffebar.

Læs mere…

Samtidig er det dyrt og tidskrævende at samle et helt espresso sæt plus du skal bruge tid på at brygge den.

Nespresso maskiner giver dig en bekvem måde at nyde en lækker kop espresso på. Disse maskiner er derudover alle forskellige og har et forskelligt udvalg er features og muligheder. Nogle kan lave forskellige typer kaffe og espresso mens andre har mælkeskummer indbygget og nogle har det hele.

Alle Nespresso Maskiner

i samarbejde med PriceRunner

Hvorfor købe en Nespresso kaffemaskine?

Nespresso maskiner er lavet til at alle mennesker bliver den perfekte8 barista i hjemmet. Maskinen er designet således at ved tryk på én enkelt knap, så kan den udvinde de bedste aromaer og karakterer fra selve kaffen.

  • Enkel indsættelse af kapsel
  • Intuitiv og simpel forberedelse
  • Automatisk perforering (lave hul) i kapslen
  • Udvinding med højt tryk (19 bar) for at frigive alle aromaer
  • Optimal strømning og distribution af vandet gennem den malede kaffe
  • Skubbe den brugte kapsel ud i en opsamlingsbeholder

Det er en super fordelagtigt måde for dig der elsker en god kop kaffe uden for meget besvær.

Guide til køb af Nespresso maskiner

En af de mest udfordrende ting ved at vælge og købe en Nespresso maskine, der passer til ens behov, er at vide nøjagtigt, hvad man skal kigge efter. Vi vil forsøge at hjælpe dig lidt på vej her med nogle af de ting du skal overveje, inden du vælger hvilken model du vil købe.

Typer af Nespresso maskiner

Der findes en række af forskellige slags Nespresso maskiner og de har alle sammen en række forskellige features, som gør dem unikke. Nogle er gode til at lave kaffe med mælk mens andre andre er gode til at lave ren espresso.

Denne kollektion giver dig mulighed for at udtrykke dine barista-ambitioner ved at give dig en praktisk oplevelse, når du laver din kaffe. Det har et damprør, der giver dig mulighed for at bestemme temperaturen og strukturen i mælken.

Hos Pixie er det enkelheden, overkommeligheden og prisen. Det gode ved den er at den kan nå den optimale brygningstemperatur på 25 sekunder. Den har dog ikke en mælkeskummer, som en ægte cappuccino-drikker måske vil savne.

Dette er den første Nespresso maskine der blev lavet. Med et begrænset udvalg af funktioner og en kompakt størrelse – passer på de fleste køkkenborde. Den har også et ergonomisk design, der gør den simpel og let at bruge. Den er dog ikke lige så hurtig som andre modeller når der skal brygges espresso.

Denne kollektion består af tre typer – U (standarden), U & Milk (der har en mælkeskummer), og U Mat, der har de samme funktioner, men med en premium mat finish. Alle 3 er meget simple og intuitive at bruge.

Denne kollektion er designet til at brygge mælkebaseret kaffe og er udstyret med en mælkeskummer og en one-touch der laver kaffe med mælk. Udover at den er let at lave cappuccino og espresso med, så kan du også tilpasse dem efter din smag i det det kan tilpasses ved brug af knapperne oven på maskinen.

Denne kollektion indeholder også tre typer, herunder den almindelige model, Citiz & Milk og Citiz & Co. Citiz & Milk har en “Aeroccino” mælkeskummer, mens Citiz & Co. består af to forskellige kaffemaskiner adskilt af en delt vandbeholder

Overvejelser inden du køber en Nespresso kaffemaskine

Hver af disse modeller har sit eget sæt funktioner, så spørgsmålet er, hvilken kan opfylde dine specifikke krav? Maestra er for dem, der værner om oplevelsen af at lave deres egen kop espresso eller cappuccino. Citiz & Co. er designet til at være utroligt brugervenlig på kontorer, da det kan rumme flere kaffemaskiner på én gang.

Et af vigtigt elementer, som du skal huske er størrelsen på kopperne. Nogle modeller er mere kompakte og er bedst hvis du skal have et hurtigt skud espresso mens andre er bedre til at lave lungoer med mælk og hele molevitten.

Før du køber, skal du læse Nespresso maskinens specifikationer for at være sikker på, at den kan fremstille den type kaffedrink, du kan lide.

For eksempel, hvis du drikker cappuccino, vil du have en maskine med sin egen mælkeskummer, så du ikke behøver at forberede mælken separat.

De fleste mennesker ønsker ikke at have en Nespresso-maskine, der er for kompliceret til at betjene, især hvis de bruger den om morgenen, før de går på arbejde.

Maskinen skal have hurtige og enkle funktioner, samt være intuitive, så man ikke skal bruge for meget tid på at lave sin morgenkaffe.

For at gøre betjening af din Nespresso kaffekapsel maskine mere praktisk skal du kigge efter en model, der er let at rengøre og vedligeholde. Heldigvis er det utroligt enkelt at rengøre og afkalke alle Nespresso maskiner. – Se Nespresso afkalkningsguiden her.

Folk, der bor i en lejlighed eller dem som har begrænset plads, ønsker ikke en maskine, der er for stor og tager for meget plads. Derfor ville en af de mere kompakte Nespresso maskiner være en fordelagtighed.

Selvom funktionalitet bør være din største overvejelse, bør maskinens udseende være en ligeså vigtig faktor. Når alt kommer til alt ønsker du ikke en Nespresso kapselmaskine, der ser uattraktiv ud på din køkkenbord.

Selvom dette ikke bør være din største bekymring, siger det sig selv, at de fleste købere har et budget. Heldigvis kan de fleste Nespresso maskiner købes til en fornuftig pris.

Nespresso maskine test - Find den bedste kaffemaskine

Efter at tidligere at have både solgt kaffekapsler til Nespresso og efterhånden smagt et utal af espresso varianter, lungoer, og adskillige kaffetyper med mælk, har vi fundet ud af, at alle Nespresso-maskiner mere eller mindre laver en espresso på en ens måde. 

Derfor er det i første omgang op til hvilken Nespresso kapsel variant der foretrækkes. Derefter er det faktisk op til maskinen, når der skal afgøres hvilken der skal købes.

Hos Goodcoffee kan vi kan godt lide at afbalancere pris i forhold til funktioner. Der er den kompakte Nespresso Essenza Mini der er vores foretrukket valg, fordi den fremstiller den samme kvalitet kaffe som maskiner, der koster en del mindre mere.

Dernæst er vi helt vilde med Nespresso Creatista, da den simpelthen kan hele molevitten (dog koster den lidt mere en de andre Nespresso maskiner).

Nespresso Essenza Mini

Hvis du ønsker at lave espressoer, lungoer, og det hele – ligesom de gør det nede hos baristaen er den populære Essenza Mini lige noget for dig. Faktisk er dette i øjeblikket den mindste maskine på markedet.

Kaffen er blot ét klik og 30 sekunder væk. Dette er noget af det ideelle ved denne maskine. Den fås også i 3 forskellige farver, så der er noget for enhver smag.

Maskinen producerer både espresso og lungo, så det er blot at udforske det store udvalg der findes ude af kaffekapsler..

Maskinen starter selv i Eco-mode efter 9 minutters tomgang – så du får både hastighed, sikkerhed og økonomi for pengene.

Nespresso Essenza Mini maskine

Nespresso Creatista

For mennesker, der kender til Nespresso maskiner eller ejer en derhjemme, er den første ting, de vil bemærke, damprøret til at lave mælkeskum, der dominerer fronten på Nespresso Creatista maskinen. Der bliver opfordret til at skumme din mælk!

Creatista har hurtigere opstart / opvarmningstid og der er fokus på antallet af forskellige tilgængelige temperatur- og teksturindstillinger. Der hjælper også med at skabe den perfekte kop kaffe til dig – hvilket er vigtigt i betragtning af den er en af de dyreste maskiner.

Vi synes bestemt at Nespresso Creatista er det hele værd.

Nespresso Creatista Maskine