Står du og mangler en kaffemaskine med kværn derhjemme eller til kontoret? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi vil nemlig her på siden give vores anmeldelse, vurdering, og besyv på de bedste kaffemaskiner med indbygget kværn i 2023.

Det er ikke altid helt nemt at finde rundt i hvilke maskiner der gør hvad, samt om de overhovedet passer til ens behov. Nogle gange falder man over en lille kaffemaskine med kværn og andre gange over en med tilhørende mælkeskummer. Så det er vigtigt at man har tænkt lidt over hvad man leder efter. Og hvis ikke, så er det bare scrolle igennem vores sammenligning af kaffemaskiner med kværn.

Inden vi springer ud i det, så bør du overveje om du leder efter en automatisk kaffemaskine, espressomaskine med kværn eller lignende. Måske den skal have timer eller en termokande? Måske er det et krav den skal være på tilbud?

Læs med her og bliv klogere på hvad du leder efter.

Sammenligning: Kaffemaskiner med Kværn

i samarbejde med PriceRunner

Vi kigger i denne dybdegående guide af kaffemaskiner med tilhørende kværn nærmere på:

 • En grundig gennemgang de mest populære kaffemaskiner med kværn på markedet
 • Oversigt over ‘bedst i test’ kaffemaskiner
 • Specifikationer og funktioner på individuelle maskiner
 • Råd og vejledning af kaffebønner, typer og ristemetoder
 • Vores favoritter når det kommer til kaffemaskiner med kværn

Fremgangsmetode: Sådan udvælger og anmelder vi kaffemaskiner med indbygget kværn

Vi går meget op i, her på Goodcoffee.dk, at du får brugbar informationer og fakta, som du kan basere dit eget valg ud fra. Derfor giver vi, hver kaffemaskine med kværn, vores besyv og tanker.

Derudover, så kigger vi på faktorer som:

 • Popularitet & efterspørgsel: Altså, er disse kaffemaskiner nogle som danskerne favoriserer, bliver de solgt hos nogle af de større butikker man kender, som Elgiganten, Bilka, Skousen eller Imerco. Vi trækker også data fra internettet, hvor vi kan se hvilke kaffemaskiner med kværn, der bliver søgt mest efter på Google, og vurderer ud fra dette om der er efterspørgsel på de individuelle modeller.
 • ‘Bedst i test’ modeller: Vi tager samtidig højde for om disse kaffemaskiner er blevet testet, anmeldt, og godkendt af diverse officielle test organisationer som Forbrugerrådet Tænk og de svenske Råd & Rön.
 • Kundeanmeldelser: Vi ser hvad forbrugerne selv siger i deres anmeldelser af kaffemaskiner med indbygget kværn. Det gør vi på eksempelvis Pricerunner, samt anmeldelser fra udlandet.
 • Mærke & Design: Derudover, så inkluderer vi kun modeller fra kendte producenter, som er kendt for kvalitet og ordentligt håndarbejde.
 • Funktionaliteter: Da alle maskiner ikke kan nøjagtigt det samme, så kigger vi nærmere på funktioner m.v.

Anmeldelse: Top 7 kaffemaskiner med kværn (Bedst i test 2023)

Vi har søgt diverse forhandlere igennem og fundet mange super interessante kaffemaskiner med kværn. De gennemgås nedenfor én ad gangen, så hold tungen lige i munden, og vurdér hvilken der passer dig bedst. Er det pris, design eller funktioner? Det ved kun du – læs med her:

DeLonghi Magnifica S (ECAM21.117.B)

DeLonghi Magnifica S S ECAM 21.117.B med kværn

i samarbejde med PriceRunner

Ja, nemme genkendelige navne bliver DeLonghi nok aldrig gode til. Men ikke desto mindre, så er en Delonghi Magnifica S ECAM21.117 B lidt af et vidunder, at have stående på bordet, så husk at tjekke om der er plads.

Denne fuldautomatiske kaffemaskine med kværn er ‘bedst-i-test’ vinder hos de svenske Råd & Rön. Maskinen klarer stort set det hele for dig, så det eneste du faktisk skal tage stilling til, er hvilke hele bønner du vil smide i kværnen i toppen af maskinen.

Delonghi Magnifica S ECAM21.117 B klarer både de helt standard typer kaffe, som du kender dem. Altså sort kaffe og espresso m.v., men den kan også klare Cappuccino, samt andre typer mælkekaffe varianter. Du kan benytte den manuelle mælkeskummer dampdyse, som følger med til at give din kaffe prikken over i’et.

Modellen i sig selv er meget nem at bruge og har et enkelt display. Du har også mulighed for selv af indstille alt fra styrken på kaffen, dens temperatur, samt smag og aroma. Delonghi Magnifica S ECAM21.117 B har også en smart funktion, hvorpå det er muligt at brygge to kopper kaffe ad gangen.

Afslutningsvis er det vigtigt at nævne at denne kaffemaskine model med kværn får gode anmeldelser og 4,7 stjerner af forbrugerne selv på Pricerunner.

Fordele:

 • Fuldautomatisk kaffemaskine
 • Automatisk sluk
 • Bruger hele bønner
 • Nem at bruge

Specifikationer:
Mærke: Delonghi
Type: Fuldautomatisk kaffemaskine med kværn
Indbygget mælkeskummer: Ja
Vandtank (Kapacitet): 1,8 Liter
Bønnebeholder: 200g
Antal kopper: 30
Højde: 35,1 cm
Bredde: 43 cm
Dybde: 23,8 cm
Vægt: 9 kg

Sage Barista Pro

Sage The Barista Pro Espressomaskine med kværn

i samarbejde med PriceRunner

Så er det på tide, at blive en ægte barista eget hjem. Denne kaffemaskine med indbygget kværn til friske kaffebønner kan det hele, og så er den endda også utrolig nem at bruge.

Sage Barista Pro kommer med flere forskellige filtre, mælkeskummer og en utrolig nem brugervenlighed. Nu mangler vi bare, hvis du ikke kan det i forvejen, at lære hvordan man laver en ægte barista kaffe. Se med i barista videoen under og lær hvordan man laver dem som på en kaffebar.

Kaffemaskinen kommer, som sagt, med 4 forskellige filtrer:

 1. Det første filter er til en dobbelt espresso
 2. Det andet filter er til en single espresso med friskkværnede bønner
 3. Det tredje filter “dual wall”, er til en single espresso brygget på formalet kaffe.
 4. Det fjerde filter “dual wall” til dobbelt espresso brygget på formalet kaffe.

Sage Barista Pro giver det også helt automatisk besked, når det er på tide at rense og afkalke den. Du skal blot holde øje med displayet foran. Når det indikerer “clean me”, så er det på tide, og det er efter omkring 500 kopper kaffe. Benyt en af de rensetabletter, som følger med kaffemaskinen ved køb. Alternativt, så kan de findes online. Det skal også siges, at man kan køre renseprogrammet uden en rensetablet ind imellem. Dette medhjælper at maskinen holder længere.

Der følger også en lille børste med, som skal bruges til at rense rundt om udløbet, der hvor den friskkværnet kaffe kommer ud. Med Sage Barista Pro får man også et lille styk værktøj, som har tre formål. Det ene har en lille spids, som man kan bruge til at rense mælkeskummeren med. Efter noget tid vil der nemlig sidde stivnet mælkerester på indersiden, som blokerer for maskinens funktion. Dog kan dette lille værktøj bruges til at stikkes ind i de små huller og hermed rense dem, hvorved der så kan komme mælk igennem. Derudover kan den også bruge til at skrue mælkeskummerhovedet af for bedre, at kunne rense det.

En lille smart ting ved Sage Barista Pro er også at, hvis man fjerner drypbakken, så finder man en lille “skuffe” til alle maskinens dele.

Sage Barista Pro er prisvinder ved ‘The London Coffee Festival’ 2022 og fik prisen “Bedste All-round kaffemaskine i hjemmet”.

Du skal vælge denne maskine, hvis du ønsker en espressomaskine med kværn, som er nem at bruge og giver dig muligheden for at udleve dine barista drømme i hjemmet.

Fordele:

 • Nem at bruge
 • Rense værktøj indkluderet
 • Prisvinder
 • Lækkert design

Specifikationer:
Mærke: Sage
Type: Espressomaskine med kværn
Indbygget mælkeskummer: Ja
Timer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 2 Liter
Antal kopper: 40-50
Højde: 40,6 cm
Bredde: 35,4 cm
Dybde: 34,3 cm
Vægt: 10,6 kg

Sage Bambino Plus

Sage Bambino Plus Espressomaskine UDEN kværn

i samarbejde med PriceRunner

Sage Bambino Plus, lillebroderen til ‘the Barista Plus’, som vi lige har gennemgået ovenover.

Denne enestestående espressomaskine laver den skønneste kaffe du kan forestille dig. Selv anmeldelserne af denne kaffemaskine er i top:

 • Google Reviews: 4,6 stjerner
 • T3.com: 5 stjerner
 • Techrader.com: 4 stjerner
 • Pricerunner.dk: 4,5 stjerner

Med Sage Bambino Plus, så får du en enkel og “nem at bruge” espressomaskine. Den minder på mange måder om the Barista Plus, men en af de hovedsagelige forskelle er, at denne espressomaskine IKKE har indbygget kværn. Det skal man desværre investere i ved siden af. Derudover er the Bambino Plus også lidt mindre og passer måske bedre ind i mindre køkkener.

Når det kommer til en espressomaskine som denne, så får du det meste af bryggegrejet med fra starten. I pakken inkluderes nemlig espressoværktøj som; 4 brygge filtre (2 til dobbelt espressoer og 2 til singles), en stamper, mælkekande, filterholder (også kaldet bajonet eller portafilter), samt et blad til at klare den perfekte mængde friskkværnet kaffe. Derudover får du også nogle rensetabletter, et vandfilter, samt nogle andre enkelt dele til at rense maskinen med.

Du skal vælge Sage Bambino Plus, hvis du ikke har behov for en kæmpe espressomaskine, der fylder halvdelen af køkkenbordet, samt du har en kværner derhjemme i forvejen, men gerne vil have en rigtig god espressomaskine til en god pris.

Fordele:

 • Prisvenlig
 • Brugervenlig
 • Passer til mindre køkkener
 • Laver skøn espresso

Specifikationer:
Mærke: Sage
Type: Espressomaskine
Indbygget mælkeskummer: Ja
Timer: Nej
Vandtank (Kapacitet): 1,9 Liter
Antal kopper: 40
Højde: 30,4 cm
Bredde: 19,4 cm
Dybde: 36,2 cm
Vægt: 4,9 kg

Melitta Barista T Smart Espressomaskine

Melitta Barista T Smart Fuldautomatisk kaffemaskine

i samarbejde med PriceRunner

Denne fuldautomatiske kaffemaskine med kværn kan det hele. Det er en genial kaffemaskine med en masse ekstra smarte funktioner. Men man skal være opmærksom på at Melitta Barista T Smart også ligger i den dyre ende.

Stjerner fra eksperterne:

Anmeldelser fra forbrugerne på Pricerunner:
Med 4,3 stjerner fra 90 anmeldelserPricerunner, så skriver kunder dette om Melitta Barista T Smart:

 • “Lydsvag og virkelig lækker og nem maskine”
 • “God kaffe og nem at bruge”
 • “Fantastisk espresso og mælkevarianter”

Melitta Barista T Smart kan, som sagt, det meste. Noget helt særligt ved denne kaffemaskine er dens to kaffebønnebeholdere oven på maskinen. Dette giver dig muligheden for, at vælge to favoritter af kaffebønnen og skifte mellem dem som du ønsker. Det kunne også være en ide at have en stærk variant i den ene beholder, og en mild variant i den anden, så når man får gæster på besøg, så har de mulighed for at vælge.

Kaffemaskinen kommer også med en mælkebeholder, som kan skumme mælk, så du ikke kun er begrænset til espresso og almindelig sort kaffe, men også kan vælge mellem et stort udvalg af mælkebaserede kaffer.

På en Melitta Barista T Smart kan du forbinde den til din mobil via og styre den derfra. På Melitta Connect app’en kan man indstille maskinens mange forskellige funktioner på en nem og simpel måde. Du har også mulighed for at lave individuelle “My Coffee” profiler, så du kan skabe dine helt egne kaffespecialiteter. I app’en finder du også praktisk info og vejledning til maskinen ift. rengøring m.v.

Du skal vælge Melitta Barista T Smart, hvis du ønsker en stor mastodontisk kaffemaskine, som kan det hele + lidt ekstra smartphone teknologi. Du skal også være forberedt på, at det er en stor kaffemaskine som fylder en hel del.

Fordele:

 • Forbindes til Smarthpone
 • 18 forskellige kaffeopskrifter
 • Fuldautomatisk bønne til kop
 • Mulighed for 2 forskellige kaffebønner

Specifikationer:
Mærke: Melitta
Type: Fuldautomatisk Espressomaskine
Indbygget mælkeskummer: Ja
Timer: Ja
Vandtank (Kapacitet): 1,8 Liter
Bønnebeholder: 275 g
Højde: 37,2 cm
Bredde: 25,9 cm
Dybde: 46,7 cm
Vægt: 10,4 kg

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.85.MS

Fuldautomatisk kaffemaskine DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM650.85.MS

i samarbejde med PriceRunner

Denne kaffemaskine med kværn KAN DET HELE – og til den pris, så kan man heller ikke forvente andet. DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.85.MS får følgende stjerner:

 • 4 stjerner af Trustedreviews.com
 • 4,7 stjerner af Pricerunner.dk baseret på over 160 anmeldelser

Med det in mende, så kan man altså vide sig sikker med denne fuldautomatiske kaffemaskine.

ECAM 650.85.MS kommer med en lille opgradering fra sin forgænger; ECAM 650.75.MS. Dens røre karaffel kan nemlig nu tåle kolde drikke, såvel som varme, så du kan lave ice-latte eller Espresso Martini. Selve maskinen byder også på anelse højere tryk, hvilket er 19 bar i stedet for 15 bar.

Med DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.85.MS kan du altså tage din kaffebrygning til det næste niveau. Med dens enkle og nemt anvendelige front display, så kan du helt selv styre hvilken type kaffe du vil have. Er mælkebeholderen tilknyttet, så har du altså næsten alle kaffeopskrifter inden for rækkevidde ved ét enkelt tryk.

Det er dog en kaffemaskine af betydelig størrelse, hvilket du skal være opmærksom på inden du køber den. Men med dens slanke finish i rustfrit stål og det frække display, så er den ikke helt tosset at have stående på køkkenbordet i hjemmet. Dens innovative funktioner kan den tilsluttes via Bluetooth med ‘Coffee Link-app’en’, hvorfra man vælge blandt en bred vifte af kaffeopskrifter, som kan nydes derhjemme.

Hvorfor vælge denne kaffemaskine med kværn:
Du skal vælge en DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.85.MS, hvis du er vild med kaffemaskiner der kan det hele, og det ikke skal være besværligt. Prisen er i den høje klasse, men kvaliteten er også i top. Den er både til i det private hjem, samt til erhverv og kontor.

Fordele:

 • Fuldautomatisk kaffemaskine med kværn
 • Nem at bruge
 • Bluetooth
 • Varme og kolde drikke

Specifikationer:
Mærke: DeLonghi
Type: Fuldautomatisk kaffemaskine med kværn
Indbygget mælkeskummer: Ja
Timer: Ja
Vandtank (Kapacitet): 2 Liter
Antal kopper: 17
Højde: 47 cm
Bredde: 26 cm
Dybde: 37,5 cm
Vægt: 12,4 kg

Melitta AromaFresh

Melitta AromaFresh kaffemaskine med kværn

i samarbejde med PriceRunner

Denne kaffemaskine med kværn er en af de mere almindelige. Melitta AromaFresh er en mere moderne “filterkaffemaskine”. Man kan nemlig både bruge almindelig filterkaffe til sin kaffebrygning, men maskinen kommer også med en indbygget kværn på toppen til hele kaffebønner, hvis man foretrækker det.

Melitta AromaFresh er også en favorit blandt brugerne. Den får følge stjerner og anmeldelser:

 • 4 stjerner af Trustedreviews.com
 • 4,6 stjerner på Amazon.co.uk baseret på over 5000 anmeldelser
 • 4,6 stjerner på Pricerunner.dk baseret på over 250 anmeldelser

Melitta AromaFresh sørger for den skønneste kop kaffe og perfekte smag hver eneste gang. Man får også maksimal “friskhed” takket være den integrerede kværn, hvor du selv får muligheden for kværne kaffebønnerne. Du kan indstille “malefinheden”, samt bryggestyrken helt efter dine præferencer, så du får det bedste resultat.

Derudover er bønnebeholderen også aftagelig, for nemmere at kunne rengøre den. Vandbeholderen er gennemsigtig for nemmere, at afmåle mængden af vand efter behov. Kaffekværnen kan slukkes, hvis man hellere vil benytte formalet kaffe.

Melitta AromaFresh kommer med en timerfunktion og LED-display, så du kan indstille tidspunkt for, hvornår du ønsker en skøn kop kaffe. Maskinen tænder helt automatisk på det indstillet tidspunkt og brygger automatisk. Kaffemaskinen er også udstyret med en drypstop funktion for mindre rengøring.

Du skal vælge denne maskine, hvis du er på jagt efter en kaffemaskine af “klassisk filterkaffemaskine design”, i et prisvenlig niveau, men som besidder nogle ekstra funktioner, der gør den mere moderne.

Fordele:

 • Prisvenlig
 • Tager hele bønner og formalet kaffe
 • Nem at rengøre
 • Timer

Specifikationer:
Mærke: Melitta
Type: Filterkaffe/kaffemaskine med indbygget kværn
Indbygget mælkeskummer: Nej
Timer: Ja
Vandtank (Kapacitet): 1,25 Liter
Antal kopper: 10 kopper
Højde: 44,2 cm
Bredde: 25,8 cm
Dybde: 23,4 cm
Vægt: 4,2 kg

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk kaffemaskine til hele bønner

i samarbejde med PriceRunner

En lidt mere simpel model fra Melitta – på den gode måde selvfølgelig. Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk er en mere passende espressomaskine til hjemmebrug. Størrelsen er til den mere “kompakte side” i forhold til de andre modeller fra Melitta.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk er populær hos forbrugerne. Den får følge stjerner og anmeldelser:

 • 4,4 stjerner på Amazon.co.uk baseret på over 1900 anmeldelser
 • 3 stjerner af Trustedreviews.com
 • 3,5 stjerner på Pricerunner.dk

Den kombinerer, som sagt, et lækkert kompakt design med lækre kaffe med mælk varianter. Spørger man dog David Ludlow fra Trustedreviews.com, så mener han følgende:

“Prisen og byggekvaliteten gør Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk til et lokkende forslag – men kvaliteten af espressoen og især mælkeskummeren er ikke helt i top.”

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk er også en af de mindste fuldautomatiske kaffemaskiner i verden, men er stadigvæk udstyret med Melittas “SOLO® & perfect milk” brygningsfunktion. Dette betyder, at den malede kaffe fugtes med vand før selve brygningen og dette er med til at frigøre den maksimale smag i din kaffe. Derudover har den en “dobbelt kop” funktion, så du har mulighed for at lave to kopper kaffe ad gangen.

Du skal vælge denne espressomaskine, hvis du er på udkig efter en fuldautomatisk kaffemaskine, men samtidig vægter, at maskinens størrelse er en faktor. Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk ligger også til den prisvenlige side i forhold til dens udvalg funktioner.

Fordele:

 • Mindste fuldautomatiske kaffemaskine
 • Nem at rengøre
 • Prisvenlig
 • Enestående kaffe

Specifikationer:
Mærke: Melitta
Type: Fuldautomatisk espressomaskine
Indbygget mælkeskummer: Ja
Vandtank (Kapacitet): 1,2 Liter
Bønnebeholder: 125 g
Højde: 33 cm
Bredde: 20 cm
Dybde: 46 cm
Vægt: 8,1 kg

Konklusion: Vi anbefaler denne kaffemaskine med kværn

Da ikke alle mennesker har samme behov, eller er på udkig efter den samme kaffemaskine med kværn, så har vi i denne omgang valgt 4 favorit modeller med fokus på lidt forskellige ting.

 • Prisfavoritten: DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B – Til omkring 2.000 kr. får du en fuldautomatisk espressomaskine med mælkeskummer, samt kværn til hele kaffebønner. Det eneste man som sådan går på kompromis med er et digitalt display og en mælkebeholder, som selv klarer mængden af mælk.
 • All-rounder: Siemens EQ.9 Plus Connect s500 – Denne fuldautomatiske kaffemaskine kommer med det hele.
 • Med kande: Philips Grind & Brew HD7769 – Hvis man er til de mere klassiske filterkaffemaskiner, men leder efter en, som også kan håndtere kværning af hele kaffebønner, så er denne model klart vores favorit.
 • Designfavoritten: Sage The Barista Pro – Er man til ægte espresso, og er vildt med at stampe den friskkværnet kaffe, så er denne maskine helt klart en vinder – og så er dens design helt enestående.

Her har du vores besyv på de bedste kaffemaskiner med kværn, som du finder på markedet i disse dage. Mener du at vi har glemt at inkludere og anmelde nogle bestemte modeller, så skriv gerne til os, så vi kan få dem med i vores anmeldelse af ‘bedst i test’ kaffemaskiner med kværn.

Barista guide: Hvilke hele kaffebønner er de bedste til en ægte coffee maker?

Er man en stolt ejer af en kaffemaskine med kværn eller har en espressomaskine derhjemme, så er det ganske vigtigt, at man har styr på sine kaffebønnetyper, hvillket geografisk områder de er fra, samt hvilken måde de er ristet på. Derfor kigger vi nu nærmere på disse 3 ting; typer af kaffebønner, geografiske kaffeområder, samt ristningsmetoder.

Typer af kaffebønner

Der findes hovedsageligt 4 forskellige bønnesorter; Arabica, Robusta, Liberica og Excelsa, hvor Arabica og Robusta er de to mest populære.

 • Arabica (Coffea Arabica): Denne kaffebønne er uden tvivl det mest populære blandt de 4 typer. Det er også den eneste man normalt drikker som ‘pure origin’, hvilket vil sige, at den ikke er blandet med andre bønnetyper. Det kan ses, hvis der på pakken står “100% Arabica”. Arabica bønner står også for ca. 60% af verdens kaffeproduktion. Grunden til at disse kaffebønner er så populære er fordi deres smag er den mest raffinerede. Denne smagfulde kaffebønne stammer fra Etiopiens højlande, hvilket også er en af de bedste kaffe regioner i verden. Navnet ‘Arabica’ stammer fra kaffebønnen popularitet i det 7. århundrede i Yemen, kendt dengang som ‘Arabica’.
 • Robusta (Coffea Caniphora): Denne kaffebønne er den næstmest populære. Den stammer fra Afrika, syd for Sahara, og dyrkes i dag primært i Afrika og Indonesien. Da denne kaffebønne er mindre raffineret i smagen, og er en anelse mere bitter, så blandes den ofte med Arabica bønner. Grundet dette, så bliver den også mere prisvenlig. Derudover er Robusta kaffebønner også lidt større end Arabica bønner, eksempelvis, og anses typisk for at være mere hårdføre, idet de kan vokse i lavere højder og modstå sygdomme. Dog viser nyere forskning, at de ikke håndterer varme så godt, som man tidligere har troet.
 • Liberica (Coffea Liberica): Denne kaffebønne stammer fra Central- og Vestafrika – primært Liberia, som navnet også antyder. Denne bønne er mindre kendt, men er værdsat for sin pikante blomsteraroma og røgede smagsprofil. Liberica-bønnen fik sit fodfæste i Sydøstasien fra kaffeproducenterne dér, efter at kafferust ødelagde regionens Arabica afgrøder tilbage i starten af 1900-tallet.
 • Excelsa (Coffea Excelsa): Denne kaffebønne finder man hovedsageligt i Sydøstasien, og anses for at være en del af Liberica-familien. Bønnen formet lidt som Liberica bønner – aflange ovaler. Disse bønner vokser på store 6 til 9 meters kaffeplanter i mellemhøjder. Deres smag er ret unik, som kombinerer syrlige noter og frugtagtige smage. De er også lettere på aroma og koffein. Du kan nogle gange finde disse usædvanlige bønner i blandinger fordi de tilføjer kompleksitet.

Bedste geografiske kaffeområder i verden

Der findes mange områder i verden, hvor man finder den skønneste kaffe, men hvad gør et område til et “godt sted”, og hvilke områder er der tale om?

Ifølge National Coffee Association, så er alt fra plantens variation, jordens kemi, vejret, mængden af nedbør, solskin og endda den præcise højde, hvor kaffen vokser, som kan påvirke smagen af det endelige produkt.

Bedste kafferegioner:

 1. Etiopien: Kaffebønnens fødested. De producerer rekord meget kaffe på verdensplan – næsten 4 millioner 60 kg poser.
 2. Kenya: Kaffe fra Kenya indeholder en vinagtig syrebeholdning, samt dyb og bærlignende smag.
 3. Colombia: De har en række mikroklimaer, der giver hver kaffe unikke smagsprofiler. Tæt på ækvator oplever Colombia to kaffehøst sæsoner, hvilket gør det til en af de primære producenter af kaffe i verden.
 4. Guatemala: Landets klima har perfekte forhold for kaffeproduktion og forskellige smagsprofiler med dets vulkanjord og tropiske klimaer.
 5. Costa Rica: Landet producerer noget af det bedste kaffe i verden. Områder som Quepos Bjergene, Tres Rios og Naranjo er de mest populære i Costa Rica.
 6. Honduras: Kaffe fra Honduras er blevet noget af de mest populære kaffe i verden på grund af dens søde aroma og gode smag.
 7. Indonesien: Unik smag med noter af nødder, træ og chokolade.
 8. Rwanda: Unikke smagsnoter af sandeltræ, pecan og fersken.
 9. Panama: Landet med verdens dyreste kaffe; Geisha. Den koster op imod 1500 kr. pr. halvkilo

Ristningsprofiler af hele kaffebønner

Der findes et hav af metoder for ristning af bønner, men de 4 mest almindelig og populære er; Let, Mellem, Mellem til Mørk og Mørk.

 • Let kafferistning: Denne ristning er også kaldet Half-City, New England og Cinnamon. En let ristning beholder mere af den oprindelige smag, hvilket afspejler kaffens naturlige kvaliteter. Kort sagt, en “lettere” ristning giver en mere kompleks smag, samt spor af sødme, frugtagtighed eller endda en blomsteraroma.
 • Mellem kafferistning: Også kaldet Regular, City eller American. Mellemristet kaffe får en brun farve og har sjældent en olieagtig overflade. Denne type har en medium syrlighed, samt en krop med en afrundet smagsprofil, der begynder at nå ind i dyb karamelsødme efter ristning i længere tid.
 • Mellemmørk kafferistning: Også kaldet Full City, Viennese, Continental eller Light French. En mellemmørk ristning har normalt en tung krop, og smagen kan være krydret med en bittersød snert af chokolade- og karamelsmag, samt anelse røgethed. Syren er lavere end en let og mellem ristning.
 • Mørk kafferistning: Også kaldet Italian, Turkish, French og Dark French, samt andre. Mørkristede bønner har en stærkere smag end de lysere varianter Dette er fordi de produceres ved højere temperaturer under ristningen.

Leder du efter andre specifikke typer kaffemaskiner?

På Goodcoffee.dk har vi anmeldelser, sammenligninger og guides på alle typer af kaffemaskiner. Det er vores vision at alle skal kunne komme her og finde råd og vejledning på diverse kaffeprodukter. Da der findes et hav af forskellige typer af kaffemaskiner, så gennemgår vi størstedelen af dem herunder, og så kan du blot springe videre til den type du er på udkig efter.

Fuldautomatisk kaffemaskine

En fuldautomatisk kaffemaskine eller fuldautomatisk espressomaskine er ikke til at gå fejl af – den kan det hele når det kommer til funktionaliteter. En fuldautomatisk kaffemaskine kan producere den perfekte kop kaffe til dig ved ét enkelt tryk på en knap.

Den klarer alt fra at male kaffebønnerne ved at køre dem igennem den indbyggede kværn til at udvinde et delikat skud espresso, samt at skumme mælken.

Nogle fuldautomatiske espressomaskiner kan man ovenikøbet tilkobles til smartphones og styres via en app. Dette gør det muligt at brygge en kop kaffe eller espresso fra soveværelset, hvis du lige har parkeret bilen i indkørslen, måske endda fra kontoret, hvis dette skulle være nødvendigt.

Læs mere om vores sammenligning og anmeldelser af de bedste fuldautomatiske kaffemaskiner.

Nespresso maskiner

Vi anmelder og sammenligner også alle kaffe kapselmaskiner fra Nespresso. De har været super populære i mange år endnu, og var frontrunners på kapsel konceptet. Efter at have været populære i udlandet i mange år, har Nespresso nået enorm popularitet i Danmark. Og hvis du skulle være i tvivl, så er Nespresso en maskine, der brygger “single serverings” espresso kaffe.

Mens Nespresso-maskiner alle er konfigureret forskellige, så er det generelle koncept, at en espressokapsel indsættes foran på maskinen, og vand fyldes i en tank. Ved aktivering af maskinen pumpes vand gennem den, og det opvarmede vand tvinges derefter gennem kaffekapslen under 19 bar for at producere en espresso kaffe.

Læs meget mere om de bedste Nespresso maskiner i vores guide.

Senseo maskiner

Vi anmelder også Senseo kaffemaskiner, og hjælper dig med at vurdere, hvilken der passer bedst til dig.

Senseo kaffemaskiner benytter sig af kaffepude konceptet, når der brygges kaffe via sådan en maskine. Kaffepuder fungerer lidt ligesom, når Nespresso brygger kaffe via en kaffekapsel, dog tvinges vandet i dette tilfælde igennem en Senseo kaffepude.

Senseo kaffemaskiner laver “en mere klassisk kop kaffe”. Kaffepuden fungerer nemlig lidt ligesom et kaffefilter på en filterkaffemaskine, og dermed er kaffesmagen også som du kender den herfra.

Bliv meget klogere på de bedste Senseo kaffemaskiner, hvor vi sammenligner, tester og kommer med vores anbefaling.

Dolce Gusto Maskiner

Dolce Gusto kaffemaskiner benytter også kaffekapsel konceptet, når der brygges kaffe. Dolce Gusto kaffemaskiner er skabt af Nestlé og har taget en anden indgangsvinkel på markedet, hvis vi sammenligner med Nespresso eksempelvis. For det første er Dolce Gusto lidt mere skæv i designet. Derudover, så er det ikke kun espresso varianter, som er i fokus. Nestlé Dolce Gusto kaffemaskiner havde nemlig på et tidspunkt langt over 50 forskellige varianter, heriblandt almindelige kaffetyper, forskellige typer af te kapsler, kapsler med chokoladesmag og alt muligt andet. Så er man til Dolce Gusto – så er det et stort sortiment at gå på jagt i.

Vi guider dig selvfølgelig også i de bedste Dolce Gusto maskiner, hvor vi sammenligner og anbefaler.

Tassimo Maskiner

Tassimo kaffemaskiner er et kaffemaskine system fra Bosch og så er de meget simple at bruge. Det eneste man skal gøre er nemlig at smide en Tassimo “Disc”, som de kaldes, i og trykke på start knappen. Tassimo kaffekapslerne har nemlig, som Nespressos nye Vertuo system, en stregkode som scannes ved brug, og så klarer maskinen selv alt fra temperatur på vandet til kaffebrygningen og mængden af vand.

Hvis man står og overvejer en Tassimo maskine, så husk følgende: Den er hurtig og nem – og få alle dine yndlingsdrinks med et tryk på en knap. Man kan både få kaffevarianter, samt andre varme drikke. Tassimo laver også lækker te af høj kvalitet.

Derudover får man til Tassimo maskiner en bred vifte af varianter. Man får nemlig alt fra intense espresso til cremede Cappuccinoer og det hele er altid perfekt kvalitet takket være INTELLIBREW. Og så findes der over 40 kendte varianter og mærker.

Læs mere om de bedste Tassimo maskiner her, hvor vi gennemgår dem alle sammen, vurderer hvilke der er vores favoritter.

Espresso kaffemaskiner

Vi anmelder, tester og gennemgår også helt almindelige espressomaskiner. Dette er faktisk nogle af vores yndlings maskiner, da man, som kaffeelsker, aldrig går galt i byen med et skud espresso. Espressomaskiner kommer i mange mange forskellige afskygninger, og vi har gjort hvad vi kan for at få lidt med fra de forskellige hjørner inden for denne kategori.

Espressomaskiner findes både som fuldautomatiske, manuelle og semi automatiske mv.

Læs med her og bliv klogere på de bedste espresso kaffemaskiner der er på markedet, og få samtidig vores besyv med.

Kaffemaskiner til filterkaffe

Filterkaffemaskiner blev opfundet for at automatisere processen med at lave, hvad vi nu kalder, “pour-over” kaffe. Denne metode opfordrer til, at man med lidt kærlighed og tålmodighed hælder vandet over den malede kaffe på en usædvanlig præcis måde. Filterkaffemaskiner er derimod stort set “hands-off”. Disse maskiner har nemlig en beholder, der opvarmer vandet og langsomt frigiver det over det malede kaffe, som man har hældt i filtret. Den bryggede kaffe drypper derefter ned i en kande.

Vi har også her på Goodcoffee gennemgået de mest populære og bedste filterkaffemaskiner, så læs med her.

Kaffemaskiner med termokande

Kaffemaskiner med termokander kommer også i mange forskellige afstøbninger og indgår normalt under nogle af de andre kategorier. Men ikke desto mindre, så har vi stadigvæk gennemgået de bedste kaffemaskiner med termokande for at gøre det endnu nemmere for dig at finde den der passer bedst.

Kaffemaskiner med timer

Så er vi kommet til kaffemaskiner med timer. En model som denne er faktisk kommet i en kategori for sig selv, efter af behovet for, at man skal kunne indstille sin kaffemaskine til automatisk at lave kaffe på bestemte tidspunkter er opstået. Forestil dig at du skal have gæster, og indstiller din maskine inden de kommer, eller at du hver morgen ønsker en friskbrygget kop kaffe på et bestemt tidspunkt. Dette er lige præcis det behov en kaffemaskine med timer dækker. Det er som sagt forskellige typer af kaffemaskiner som kan dette.

Læs med her, hvis du har brug for råd, vejledning og en god gammeldags guide på kaffemaskiner med timer.

Kaffemaskiner med kapsler

Så er vi kommet til en “mix n’ match”. Under ‘kaffemaskiner med kapsler’ paraplyen indgår der nemlig lidt forskelligt. Dette kan både være Nespress Original line eller deres Vertuo. Det kan også være Tassimo maskiner, Dolce Gusto eller endda Senseo selvom de bruger kaffepuder. Kategorien indebærer nemlig en maskine, hvori man indsætter en “enkelt servering” af kaffe, og dette gør man i de ovenstående.

Læs med her og bliv klogere på det bedste kaffemaskiner med kapsler.

Kaffemaskiner med mælkeskummer

Der findes flere typer af kaffemaskiner med mælkeskummere. Manuelle mælkeskummere eller dampere, kaffemaskiner med integrerede mælkeskummer, og Carafes (også kaldet en mælkeskumme kande) hvor du blot skal trykke på en knap, og så klarer den resten.

Derudover findes der forskellige typer af kaffemaskiner med forskellige typer af mælkeskummere. Derfor er der et hav af kaffemaskiner med mælkeskummer at vælge imellem og her gjort det nemt for dig at få mere information på de bedste kaffemaskiner.

Kilder & Testere

Til udarbejdelse af denne side, med sammenligning af de bedste kaffemaskiner med kværn i 2023, har vi benyttet os af forskellige officielle test organisationer, som Forbrugerrådet Tænk, det svenske Råd & Rön, samt Pricerunner og Amazon i Storbritannien til kundeanmeldelser, vurderinger og stjerne, samt andre eksperter på internettet. Heriblandt:

FAQ: Kaffemaskiner med kværn til hele bønner

Har I testet alle maskinerne selv?

Vi tester ikke alle maskinerne selv, men samler og benytter ekspertviden fra diverse “kaffemaskine- og kværn eksperter” fra Danmark, Sverige og Storbritannien. Med de informationer skræddersyer vi en gennemarbejdet sammenligning af kaffemaskiner med kværn til dig, og giver dig et struktureret overblik over den information, som du skal bruge til at beslutte dig for hvilken kaffemaskine, der er rigtig for dig.

Hvor finder jeg den bedste kaffemaskine med kværn?

Du finder den bedste kaffemaskine med kværn lige her på siden. Vi har nemlig samlet alle de mest populære kaffemaskiner og espressomaskiner med kværn og sammenlignet dem lige her. Så spring du op til toppen og scroll siden igennem. Vi har en konklusion til hver maskine, så det er nemmere for dig at danne et overblik.

Er det mælkeskummer til alle maskinerne?

Nej, der er ikke mælkeskummer til alle maskinerne. Da typerne af maskiner er forskellige, så kommer de også i forskellige afskygninger. Hvis du er på udkig efter en kaffemaskine med både kværn og mælkeskummer, så skal du nok kigge efter en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn. Vi gennemgår flere af dem ovenover.

Har I også testet kaffemaskiner med kværn med vandtilslutning?

Nej, ikke på denne side med sammenligning af kaffemaskiner med kværn. Vi har en anden side dedikeret til formålet at sammenligne kaffemaskine med kværn med vandtilslutning.

Tester Skousen, Bilka og Elgiganten også kaffemaskiner med kværn?

Vi er ikke sikre på om nogle af disse forhandlere tester kaffemaskinerne med kværn selv. Men uanset om Skousen, Bilka eller Elgiganten tester disse maskiner eller ej, så er der andre som os her på Goodcoffee, samt andre eksperter, der gør, så kan du vælge hvilken af disse forhandlere den skal købes fra i stedet.

Sælger Aldi og Kop og Kande kaffemaskiner til hele kaffebønner?

Både Aldi og Kop og Kande sælger kaffemaskiner med kværn, hvori man bruger hele bønner. Dog skal det siges at Aldi ikke altid sælger disse, men hold øje med deres tilbudsavis og se om en kaffemaskine med kværn er noget de har på sortimentet i denne omgang. Kop og Kande, derimod, har altid kaffemaskiner med kværn i sortimentet.

Er der nogle af kaffemaskinerne med kværn der kun laver kaffe til 1 enkelt kop?

Der er bestemt flere kaffemaskiner med kværn, som kun laver kaffe til 1 enkelt kop. Hvis du scroller tilbage til toppen og kigger alle kaffemaskinerne igennem, som vi har sammenlignet, så kan de stort set alle sammen lave kaffe til én kop.

Hvor anskaffer man sig en Kitchen Master kaffemaskine med kværn?

En Kitchen Master kaffemaskine er en ældre kaffemaskine model med kværn. Den er desværre udgået og sælges ikke længere hos forhandlere, så hvis dette er en kaffemaskine du utroligt gerne vil eje, så skal der umiddelbart kigges på DBA.

Hvor finder en kaffemaskine med kværn på tilbud?

Vi vil anbefale, at du kigger vores prissammenligninger igennem ovenover, og ser om nogle af dem er tilbudspriser. Ellers anbefales det at man med jævne mellemrum kigger forhandlernes hjemmesider igennem, og tjekker for tilbud på kaffemaskiner med kværn.

Alternativt, så kan man tilmelde sig deres nyhedsbreve og holde øje med tilbud dér. Afslutningsvis, så kan man altid finde sig et godt tilbud på en kaffemaskine, hvis man går lidt på jagt omkring Black Friday eller ved januar udsalg.

Hvor længe holder kaffebønner sig efter åbning?

Kaffebønner har faktisk en ganske fornuftig holdbarhed efter åbning, så længe de opbevares ordentligt. Vi har her på Goodcoffee lavet en artikel omkring kaffeholdbarhed. Den er værd at læse, hvis man er i tvivl.

Kan man få Moccamaster kaffemaskine med kværn?

Techni Vorm, producenten bag Moccamaster kaffemaskiner, laver desværre ikke nogle Moccamaster kaffemaskiner med kværn på nuværende tidspunkt. Alle deres maskiner er kendt for deres design og filterkaffe funktion. Med det sagt, så benytter man formalet kaffe til en Moccamaster, og derfor så kan man også købe separate kaffekværne fra Moccamaster.