Café Noir Espresso og deres dejlige kaffekapsler starter med den højeste kvalitet af Arabica og Robusta bønner. Alle deres blends er lavet på de allerbedste bønner, som dyrkes med omhu og kærlighed i nogle af verdens mest frodige og frugtbare marker.

Deres enestående kaffekapsler består af 8 forskellige varianter, som alle slår benene væk under dig, og passer til alle mennesker. Er du til den stærke kaffe, som Fortissimo, Ristretto eller Supremo, den milde, som Satinato, den bløde, som Splendento eller en dejlige Lungo, som Fragrante, Elegante eller Mattinata, så er den til at finde nedenfor.

Find Café Nior alternativer

Alle Kaffekapsler fra Café Noir

Café Noir kaffekapsler passer til alle Nespresso® maskiner

Alle Café Noirs enestående kaffekapsler passer til din Nespresso® maskine. De er designet på en helt bestemt måde, så de får alt den vidunderlige smag, kapslerne gemmer på, med ud under brygningen.

Hvorfor smager Café Noir så godt?

Ristemetoden de benytter til deres Espresso kaffekapsler er helt speciel. Metoden bruger helt præcise temperaturer, som skaber kaffens sorte ristefarve, Dark Roast, samt unikke og enestående smagsprofil og meget distinktive personlighed, i hver eneste variant. Så næste gang du drikker en Café Noir Espresso kapsel, så bemærk den flotte crema farve, som karakteriserer at bønnerne er perfekt ristet og formalet, for at opnå det bedste kaffe resultat.

De har fundet en ægte Espresso kvalitet i en innovativ og gennemsigtig kaffekapsel, så du faktisk kan se den skønne kaffe inden den nydes.

Det har aldrig være lettere…

Med denne perlerække af blends, som de bruger i deres kaffekapsler, så har det aldrig være lettere for dig at være den perfekte barista*. Alt det kræver er at smide én af de 8 smagfulde kaffekapsler i din Nespresso® maskine og trykke på start knappen.

*Barista betyder på italiensk; bartender. Ordet er siden 1900-tallet begyndt at vinde en almindelig plads i alle andre sprog også, og bruges til at definere en ekspert i espresso-brygning.

Hvilken Café Noir kaffekapsel er bedst?

Det er altid forskelligt fra person til person, hvad man bedst kan lide. Men læs med nedenfor, så kan det være du får en idé om hvad du bedst kan lide.

Fortissimo er en af de 3 stærkere kaffeblends fra Café Noir. Den er lavet på nogle klassiske Arabica bønner og kraftige Robusta bønner, og giver dig en helt unik oplevelse.

Supremo er også en af de 3 stærkere. Denne kaffekapsel består af Arabica bønner som er ristet på en helt bestemt måde, hvilket giver den intens og smagfuld kaffeoplevelse.

Ristretto er den sidste af de 3 stærkere kaffekapsler fra denne kollektion. Ristrettoen brygges på 25 ml. vand og giver dig den mest intense kaffeoplevelse iblandt Café Noir’s varianter.

Satinato er den mildeste af dem allesammen, men brygger stadig en dejlig fyldig Espresso, som er fuld af smag. Denne Satinato kaffekapsel har en unik aroma fra de letristede Arabica kaffebønner og dens hint af citrus

Splendente er en mellemstyrke kaffekapsel og vil nok være et af de klassiske valg, hvis man ikke er sikker på hvad man kan lide. Den er ristet ved moderat temperatur, som resulterer i en dejlig mørkebrun og velafbalanceret kaffe.

Lungo Mattinata er en af de 3 Lungo varianter. Lungoen brygges på 110 ml vand og er til dig, som godt lide smagen af Espresso kaffe men synes en almindelig Espresso på 40 ml ikke klarer jobbet. Selve Lungo Mattinataen er behagelig og kompleks af karakter, og er det perfekte valg til en god start på dagen.

Lungo Fragrate er lige én gang stærkere end Mattinataen og er til dig, som godt kan lide at få dine sanser forført med en raffineret kop kaffe.

Lungo Elegante er den sidste af variant af Lungoen og er som navnet angiver en ren og elegant nydelse af kaffe.

Se alle kapsler til Nespresso® →