Hvorfor vi valgte at lave Goodcoffee.dk

På en varm sommeraften i august 2015 sad jeg, Claus, og drøftede min store passion for kaffe og heriblandt kaffekapsler med en ven.

Vi var begge enige om at udvalget af kaffe og kaffekapsler var enormt og det til tider kunne være svært og uoverskueligt at finde rundt i, både på diverse webshops og i supermarkeder. Hvor skal man eksempelvis gå hen, hvis man gerne vil se de nyeste varianter, nu når supermarkederne altid har de samme stående?

Hertil var der ikke langt fra idé til virkelighed og jeg gik til en god ven, Emil, og vi besluttede os for at starte hjemmesiden; Goodcoffee.dk.

Vores mission & vision

Hos Goodcoffee.dk er vores mission at gøre udvalget af alle typer kaffe overskueligt og købsoplevelsen nemmere og bedre for alle besøgende. Vores fokus er på alle typer af kaffe; kaffekapsler, almindelig kaffe – mild, stærk, billig, dyr, kaffetilbehør og det hele.

Vi arbejder hårdt for at gøre det nemt for dig at finde lige præcis den kaffe du allerbedst kan lide. Derfor er vores vision at få Danmarks største oversigt af kaffe og tilbehør hertil.

Vi brænder for at give dig en god oplevelse når du befinder dig på Goodcoffee.dk og derfor gør vi alt for hele tiden at optimere kaffe hjemmesiden, så du altid bliver præsenteret for de bedste tilbud og går herfra med et smil.

Find kaffekapsler til Danmarks fire største kaffekapsel systemer, Nespresso®, Dolce Gusto, Tassimo og Senseo, samt alle andre typer af kaffe, så det er bare at tøffe rundt på Goodcoffee og jagte din favorit kaffe.

Hos Goodcoffee samler vi på glade besøgende. Derfor skal du altid være velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller der er noget du er i tvivl om.

Send os en mail på kontakt@goodcoffee.dk.