Som en tommelfingerregel, skal kaffe opbevares et køligt og tørt sted. Et “spisekammer” vil nok være det bedste sted at opbevare kaffe i en længere periode.

Hvis du har taget kaffen i brug, vil du sandsynligvis vælge at holde det i et skab i køkkenet, og det er også fint. Medmindre du er en kaffenørd, der altid ønsker den bedst mulige smag og aroma, men hvis du var én, så vil du højst sandsynligt nok ikke læse dette.

... men hvordan opbevarer jeg kaffen?

Hvis du gerne vil holde kaffebønner frisk længere, kan du overveje at fryse det, men vær opmærksom på, at den vil miste noget af smagen på grund af fryseprocessen. Men lad os se sandheden i øjnene – de fleste mennesker gider jo alligevel ikke komme sine kaffebønner i fryseren.

Når det kommer til formalet kaffe og instant kaffe, er det en god idé at gemme det i en lufttæt beholder. På denne måde vil du være sikker på, at det ikke får fugt. Hvis du køber det i en dåse eller glas, så lad det blive derinde, da disse beholdere i de fleste tilfælde er gode nok, især hvis du ikke har planer om at gemme den åbnede kaffe i virkelig lang tid.

Kategorier: Kaffe Guide

Claus

Claus er en kæmpe kaffekender! Han er en af de mest værdifulde personer vi har på Goodcoffee teamet. Han kender alle hjørner branchen og står for alt hvad kaffeportalen indeholder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *